Настоящият кмет на Пловдив и председател на градската структура Иван

...
Настоящият кмет на Пловдив и председател на градската структура Иван
Коментари Харесай

Без Иван Тотев и в листите на ГЕРБ за съветници на Пловдив

Настоящият кмет на Пловдив и ръководител на градската конструкция Иван Тотев няма да се кандидатира за никакъв избирателен пост в идната акция за локалния избор.

Освен че няма да е в листата за общински съветници , той няма да е отпред и на предизборния щаб на партията на Бойко Борисов. Това ще е зам.-кметът по просвета Александър Държиков.

Очаква се Изпълнителната комисия на ГЕРБ да утвърди претендентите за районни кметове на втория по величина град в страната. Припомням, че самият Тотев се отхвърли преди време обществено от борбата за градоначалник.

Иван Тотев разяснява, че в избираемата листа на партията има и гражданска квота, в която влизат лица, близки до номинирания от ГЕРБ за кмет на Пловдив - настоящ регионален шеф Здравко Димитров.

По думите на градоначалника, в нея ще се чака да бъдат включени известни пловдивчани като двамата лекари проф. Димитър Шишков и Калин Калинов, оперният реализатор Ивайло Михайлов, Анести Тимчев и арх. Владимир Маринов-->

Фаворити за раойнни кметове са досегашните кметове Георги Стаменов - за „ Централен “, Костадин Димитров - за „ Тракия “ и Димитър Колев - за „ Западен “, а новите номинации са на някогашния народен представител Костадин Язов- за „ Южен “, шефът на „ Чистота “ Иван Стоянов - за „ Източен “ и шефът на „ Паркове и градини “ Стоян Алексиев - за „ Северен “. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР