Настоящият договор на Лионел Меси с Пари Сен Жермен изтича

...
Настоящият договор на Лионел Меси с Пари Сен Жермен изтича
Коментари Харесай

Яя Туре: Виждам как Меси ще завърши кариерата си в Барселона

Настоящият контракт на Лионел Меси с Пари Сен Жермен изтича това лято и аржентинецът към момента не е подписал нов контракт с френския колос. И до момента в който тимът на Саудитската професионална лига Ал Хилал му е предложил голям контракт, съгласно разнообразни спекулации Меси има интерес към завръщане в Барселона. Миналата седмица " блаугранас " оповестиха обществено желанията си да го върнат. Бившият съотборник на Меси Яя Туре също изрече мнението си по въпроса.

" Нека забележим какво ще се случи. Барса ще се оправи добре. Виждам единствено по какъв начин Меси ще завърши кариерата си в Барселона. Не знам какво ще се случи с него, тъй като той към момента има контракт, ще забележим какво ще се случи идващия сезон ", съобщи Яя Туре.

Меси би трябвало да вземе решение за бъдещето си до края на сезона. Съобщава се, че той желае да остане в Европа най-малко до Копа Америка през 2024 година, само че има единствено една публична оферта, която е точно от ПСЖ. Аржентинецът беше освиркван от ултрасите на Париж през последните седмици.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР