Настоящата Мис Англия Бхаша Мукхерджи прекрати преждевременно благотворителните си дейности

...
Настоящата Мис Англия Бхаша Мукхерджи прекрати преждевременно благотворителните си дейности
Коментари Харесай

Неземна красавица удиви света с постъпката си СНИМКИ

Настоящата Мис Англия Бхаша Мукхерджи приключи прибързано благотворителните си действия в чужбина и се завърна в Англия, където се включи към останалите медици в битката против COVID-19.

В изявление за CNN Мукхерджи показа, че като победителка от конкурс за хубост е имала задължения, свързани с всевъзможни прояви на щедрост, които е трябвало да се проведат в Африка, Турция, Индия, Пакистан и още няколко страни в Азия.


След пандемията с ковид обаче момичето, което има приключено здравно обучение и преди присъединяване си в състезанието е работило като лекар, е решило, че за момента се постанова да приключи пътуването си и да се върне в Англия и да окаже помощ на сътрудниците си на първа линия против болестта.



,,Просто желаех да се прибера и още незабавно да се хвана за работа. Няма по-подходящо време в този момент да бъда Мис Англия и да оказа помощ на Англия в този сложен момент'', разкри още родената в Индия 24-годишна Мукхерджи и посочи, че ще стартира да оказва помощ едвам след две седмици, защото в този момент се е подложила на доброволна 14-дневна карантина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР