Настоящата 2018-та година без притеснение може да се нарече годината

...
Настоящата 2018-та година без притеснение може да се нарече годината
Коментари Харесай

Хороскоп за зодиите по време на Ретроградния Плутон

Настоящата 2018-та година без терзание може да се назова годината на ретроградните планети. След Марс ред пристигна и на Плутон. Той ще е назадничав от 22 април до 1 октомври.

Плутон е заповедник на измененията. А всяка смяна води до промяна на личността. През интервала, каквото и да се случи, не забравяйте едно - всяка трансформации е за положително.

Ретроградният Плутон изисква от вас да изхвърлите всички остарели и непотребни неща от вкъщи и живота си. Прекратете всички нежелани взаимоотношения и променете работата си с такава, каквато ви е на сърце.

Малкият Плутон ще аргументи огромни безредици и безредици. Той не е тъкмо повода, а катализаторът за тях. Астролозите предизвестяват, че в интервалът може да се случи огромна смяна във властта на разнообразни страни, подбудена от нови религии, нови научни открития и смяна на политическите убеждения у хората.

За да се подготвите по-добре за идния интервал, вижте своя персонален хороскоп в този комплициран интервал. Ето както носи Ретроградният Плутон за всяка зодия.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР