Настимир Ананиев разбрал от медиите, че обискират офисите му. Той

...
Настимир Ананиев разбрал от медиите, че обискират офисите му. Той
Коментари Харесай

Настимир Ананиев разбрал от медиите, че обискират офисите му, видя „политическа бухалка“ в акцията

Настимир Ананиев схванал от медиите, че обискират офисите му. Той съобщи, че това е „ бухалка “.

„ Не съм обезпокоен. Всъщност от вас разбрах, че има хора в офиса. Чух се с мениджъра, сподели, че се прави инспекция на белгийска компания, която в един миг сме обслужвали и желаят документи. Чакат счетоводителката, която е на половин работен ден, да пристигна и да ги даде “, изясни той.

Информацията получил от офис мениджъра си. Той самият към момента не е бил издирван

Той откри в акцията „ политическа бухалка “.

„ Не може публицистите да схванат преди хората, които се занимават с активността, какво се случва. За мен това е политическа бухалка, което ще се опитат в този момент по някакъв метод да се върти. Не виждам безусловно нищо неправилно да се обслужват задгранични компании. Когато някой пристигна и изиска документи, тя ще бъде предоставена, ще спомагаме на органите, които желаят документи “, сподели още депутатът от ПП-ДБ.

По думите му той самият не е разследван. Но и не е схванал коя е белгийската компания, която неговата счетоводна фрима е обслужвала

Фирмите му работят с белгийци, англичани, ирландци.

Както SafeNews писа рано тази заран полиция и жандармерия влязоха в няколко счетоводни къщи. Те се намират на ул. „ Парчевич “ и на бул. „ Стамболийски “. Източниси оповестяват, че от там се изземат документи.

Засега няма информация какво се ревизира. Не е известно и да има арестувани. Твърди се, че акцията е по европейска заповед за следствие

Според ПИК Настимир Ананиев е бил шеф на компанията, само че в този момент евентуално е трансферирана на брачната половинка му или тъста му.

В нея той е имал проблеми с данъчните

Ананиев е управлявал и друга компания, профилирана в професионалното разчистване и поддръжка на постройката на бул. „ Стамобилийски “ 84. На същия адрес се обитават и други две компании, свързани с него. Там е и общото им сдружение с боса на „ Нексо “ Антони Тренчев.

Още няколко компании, в които присъединяване е имал Ананиев, а в този момент са трансферирани на брачната половинка или татко му, се обитават на същия адрес. На ул. „ Парчевич “ 41 пък е разположено сдружението „ Берис Рикрутмънт “ ЕООД, в което депутатът от ППДБ е бил съсобственик дружно с Бйорн Хенри М Хосенс, който сега се води едноличен притежател на капитала.

Източник: 24 часа/ПИК

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР