Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри, имаше от какво да

...
Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри, имаше от какво да
Коментари Харесай

Алегри критичен въпреки успеха: Не играхме добре, сами си усложнихме мача

Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри, имаше от какво да бъде неудовлетворен макар триумфа с 2:0 в гостуването на Фрайбург в мач-реванш от 1/8-финалите в Лига Европа. Така с общ резултат от 3:0 „ биаконерите “ не престават към идващия кръг.

Треньорът имаше забележки, изключително за държанието на тима, откакто поведе в резултата и имаше числено преимущество на терена.

„ Важно бе да продължим напред. Представихме се добре през първото полувреме, само че би трябвало да подобрим играта си, когато водим и сме с човек повече на терена. Трябва да взимаме по-добри решения с топка в крайници. Намалихме интензитета и концентрацията си, като по този начин сами си усложнихме живота. Дали играем против 10 или 11 души, това не би трябвало да трансформира нищо “, съобщи Алегри.

Нападателят Душан Влахович постави завършек на головата си суша, разписвайки се от дузпа в края на първото полувреме.

„ Доволен съм от психологическия аспект на този гол, само че още веднъж споделям, че би трябвало да подобрим представянето си спрямо това, което показахме през втората част. Не може да вършим сходни неточности при подаванията в кулоар, просто не бяхме на нужното равнище. Имаше две или три обстановки, а черешката на тортата бе подаването на Войчех Шчесни към Мойс Кийн. Трябва да се подобрим в тези обстановки, а това зависи и от характерността на нападателите ни. Освен Ди Мария, множеството са с характерности да играем на контраофанзива “, сподели още Алегри.

Team spirit ⚪️⚫️
— JuventusFC
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР