Наставникът на ВК Хебър Атанас Петров коментира представянето на своя

...
Наставникът на ВК Хебър Атанас Петров коментира представянето на своя
Коментари Харесай

Атанас Петров коментира представянето на Хебър в евробитките

Наставникът на ВК Хебър Атанас Петров разяснява представянето на своя тим в еропейския шампионат CEV Challenge Cup, където тимът ни се изправи против полския Алурон Вирту Варта.

"Играхме в страхотна атмосфера в Полша. Отборът от Полша не е несломим, ние също имаме своите шансове. Дано и невероятната аудитория ни помогне, с цел да успеем да ги пречупим и да ги отстраним ", съобщи Петров.

"Имат доста нападателен сервис, който ние би трябвало да посрещаме добре и от своя страна да ги затрудним с добър сервис. В посрещането също са мощни. Ще се опитаме да ги накараме да играят на висока топка. "

"Гоним Суперкупата, Купа на България и финалите в шампионата ни. Мисля, че сме във форма, тъй като изиграхме много мачове. Въпросът е какъв брой сме здрави и кого мога да употребявам. Имахме някои физически проблеми, които оказаха въздействие. "

"Окомплектовани сме добре, дай Боже да ги отстраним, по-късно ще играем против още по-силен тим, който е водач в Турция. Ако имаме опция да се подсилим, може би ще ги използваме ", приключи Петров.

Домакинството на Хебър на полския тим е на следващия ден, от 18:30 ч. в спортна зала "Васил Левски ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР