Наставникът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров призна, че ако футболист

...
Наставникът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров призна, че ако футболист
Коментари Харесай

Енгибаров: Махнете чужденците от efbet Лига и Витоша няма да е слаб

Наставникът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров призна, че в случай че футболист на Черно море е бил изпъден при 0:0, то „ бистришките тигри” е можело да завоюват мача. Варненци взеха триумфа в Бистрица с 2:0, откакто обстановката, за която приказва Енгибаров бе в 41-ата минута, когато Пламен Димов препъна Запро Динев.

Енгибаров сподели също по този начин, че в случай че множеството тимове в efbet Лига отстранен чужденците от състава си, то разликата с Витоша ще се види единствено „ на кантар”.

Две торпеда в корпуса на Витоша и Черно море е в Топ 5

„ Мисля, че първото полувреме надиграхме тима на Черно море. За мен най-важният миг в мача беше жълтият картон на капитана им, като аз персонално мисля, че при тази обстановка съдията трябваше да го изгони. Ако бяха останали с 10 индивида, мачът се променяше, само че за жал през втората част им дадохме самодейността. Тогава те бяха по-добри от нас”,

„ Обяснявам си това с младостта. Виждате, че имаме доста дребни играчи и кадрови проблеми. Като цяло, мисля, че прави чест на нашето управление, че желае да работим с българи. Това е пътят. Ако махнем чужденците на множеството тимове, работата с Витоша ще бъде „ на кантар”. Чест прави на президента, че желае да играят единствено българи. Нямам срещу, ние сме българи и би трябвало да ги развиваме. Ако имаме тук 4-5 класни чужденци, ще изглеждаме по радикално друг метод, само че за тази работа се изисква и смелост”, продължи Енги.

„ Имаме потребност да се подобрим на всички места. Работим по селекцията. Емил Гъргоров е талантлив състезател и той е водач на нашия тим. Когато играе, нещата са разнообразни. Когато играхме с ЦСКА 1948 и той игра, ги победихме изрично. Играе ли, нещата наподобяват по радикално друг метод. За нашия тим всяка една пауза е добре, защото работим с младите всеки ден. За нас е добре пристигнало, само че кадровите проблеми, в случай, че нямаме дълбочина в състава и да разполагаме с дълга пейка, оказват въздействие. Във всеки един мач виждам точки. През този мач ни липсваше и голът, само че това е ситуацията. На този стадий с това разполагаме и работим. Няма да навеждаме глави”, продължи той.

„ Атанас Курдов е състезател, който е умел и значителен стаж. Мисля, че в случай че направи добра подготовка има какво да ни даде. Футболист, който е потвърдил качествата, които има, и ще бъде потребен за нашия отбор”, приключи Енгибар Енгибаров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР