Наставникът на Витоша (Бистрица) Енгибар Енгибаров говори пред медиите преди

...
Наставникът на Витоша (Бистрица) Енгибар Енгибаров говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Енгибаров: Витоша е стъпало в кариерата ми, отборът ще покаже друго лице

Наставникът на Витоша (Бистрица) Енгибар Енгибаров приказва пред медиите преди старта на лятната подготовка. Специалистът размени на поста Росен Кирилов, като показа, че ще опита да промени някои елементи в играта на отбора.
 Витоша Бистрица претстави Енгибар Енгибаров и екипа му @@@
" Избрах Витоша, тъй като тимът е като едно огромно семейство. Клубът има визия и желае да развива млади футболисти. Точно заради тази причина желая да създадем един тим - сплав от опитни и млади футболисти. Младите да натрупат опит и самочувствие. В България би трябвало да се обърне внимание на ДЮШ. В чужбина съм виждал страни, които нямат толкоз огромен капацитет, колкото ние имаме в България. Ако се работи вярно, България ще се върне на мястото, което заслужава ", стартира Енгибаров.  Витоша Бистрица претстави Енгибар Енгибаров и екипа му @@@
" За мен Витоша е ходило в кариерата ми. Първа лига е лигата на майсторите. Това е едно предизвикателство и мисля, че с моите сътрудници можем да се оправим. Моите визии са да променим някои от детайлите в играта. Искам да променим манталитета. Клубът ни няма огромни финансови благоприятни условия. Селекцията е отворен развой само че мисля, че можем да покажем другото лице на Витоша. Ще гледаме да окомплектоваме състава допустимо най-бързо. Първенството стартира по-рано. В Първа лига всеки един съперник е на равнище. Арда и Царско село са тимове със сериозна селекция. Не би трябвало да разделяме тимовете. Всички започване наедно и мисля, че всичко ще бъде равностойно ", приключи наставникът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР