Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев призна, че отборът му още

...
Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев призна, че отборът му още
Коментари Харесай

Л. Пенев: Имаме си слаби страни

Наставникът на " ЦСКА-София " Любослав Пенев призна, че тимът му още не е в положението, в което той би желал. Преди утрешното домакинство против " Арда " от XXIII кръг той съобщи: " Познавам тима и треньорите на " Арда ". Постигнаха доста положителни резултати и неслучайно са в първата шестица. Всеки се преценява с всеки. Трябва да знаем слабите страни на съперника, както и да знаем, че и ние имаме такива . Всеки ще си употребява козовете... Поздравих тим и през вчерашния ден в съблекалнята им споделих, че съм удовлетворен от това, което постигнахме в подготвителния развой. Ще продължим в тази линия на работа и на показване. Много съм придирчив и няма да разреша да се отклоним от начертаната посока. Минаваме през софтуерно време, до момента в който стигнем до там по какъв начин аз желая да наподобява тимът ".

Пенев още веднъж увери, че купата остава като цел пред " ЦСКА-София ", само че не скри, че ще направи промени в състава, с цел да резервира част от главните си футболисти за 1/2-финала-реванш за купата против " Лудогорец " на 14 април. " Най-вероятно ще има промени. Знам всеки един футболист в какво положение е и най-вероятно ще има промени. Те са подбудени от това, че програмата ни е доста сгъстена, а също имаме и играчи, висящи с картони ", разяснява той.

Треньорът се оплака и от това, че програмата е направена от БФС по този начин, че отборът му има един ден по-малко отмора от " Арда ", който игра 1/2-финала си със " Славия (0:0) във вторник. Както е известно, " ЦСКА-София " - " Лудогорец " (1:1) бе в сряда. " Трябваше двата тима трябваше да имат идентичен брой дни за отмора. Трябваше календарът да беше по-изчистен и спретнат... След това играем с " Царско село " (б.ред. - на 18 април), а те в този момент няма да имат 10 дни мач ", уточни Любослав Пенев.

Той съобщи също, че венецуелският халф Адалберто Пеняранда още не е възобновен от контузия и може да пропусне остатъка от сезона.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР