Наставникът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, остана доволен след

...
Наставникът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, остана доволен след
Коментари Харесай

Ел Маестро каза за селекцията и обяви: Каранга е по-стар, но все още е машина

Наставникът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, остана удовлетворен след първата победа на неговия тим по време на подготвителния лагер в Турция, откакто „ алените “ се постановиха с 2:0 над словашкия Тренчин.

Треньорът също разкри в какво положение е Фернандо Каранга и призна, че надали клубът ще прави повече прехвърляния.

„ Същото като в другите мачове. Фокусирахме се върху нашата работа, върху нашето равнище на подготовка, а не толкоз върху резултата. Това е значимото за нас “, стартира Ел Маестро.

„ Знам, че това е ненапълно отегчителен интервал и имате потребност от резултати. Аз в общи линии знам преди мача дали ще победим и по какъв начин ще наподобява тимът. Когато излезем със стартовия тима, знам, че ще има резултати. Когато излезем с втория отбор или с момчета до 19 години, или сме упражнявали натоварено, ще е по-трудно да има резултати “.

„ Не повлиява нищо на тима. Не знам дали сте правили анкета. Много е елементарно да се каже почитателите се усещат по този начин или по този начин. На база на какво? На нищо. Имаме стотици фракции и почитатели, които съм сигурен, че стоят зад нас и клуба. Те чакат с неспокойствие първия формален мач, когато ние ще покажем, че сме подготвени “, продължи експертът, след което разяснява и направилия дебют Мартин Стойчев.

„ Чудесно момче е Мартин Стойчев, доста бърз, динамичен, леко нервозен в някои обстановки, само че това е обикновено. Смятам, че е доста положително попълнение за нас “.

„ Фернандо е няколко години по-възрастен, в сравнение с предния път, когато беше тук. Не е играл от дълго време, само че той към момента е машина. Нека кажем, че е в по-добра форма, в сравнение с чаквах. Скоро ще бъде на линия “, сподели Ел Маестро във връзка с Фернандо Каранга.

„ Не искам да приказвам от името на играча или клуба. Моята работа е на терена, удовлетворен съм, че Назон е тук и до момента в който е тук, ще го употребявам “, съобщи треньорът във връзка с обстановката с проваления трансфер на Дюкенс Назон.

„ Мисля, че приключихме със селекцията,. Доволен съм от прехвърлянията и от тима ”, приключи Ел Маестро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР