Наставникът на ЦСКА Добромир Митов съжалява, че отборът му не

...
Наставникът на ЦСКА Добромир Митов съжалява, че отборът му не
Коментари Харесай

Добромир Митов: Никога няма да се предадем

Наставникът на ЦСКА Добромир Митов съжалява, че тимът му не победи " Лудогорец ", само че не счита, че виновността за това е в Али Соу, който пропусна дузпа.

Резултатът 0:0 резервира разликата от три точки в класирането, а до края на шампионата остават три кръга. Митов обаче е безапелационен, че " армейците " няма да се предадат.
" Лудогорец " допира купата, Соу пропусна дузпа Разликата от три точки се резервира
" Не ни доближи един гол, просто трябваше да отбележим един гол. Не единствено от дузпата, имахме и други обстановки. Пропуснахме, само че борбата остава, не сме се предали и в никакъв случай няма да се предадем ", съобщи Митов след мача на " Българска войска ".

" Направихме един добър мач, тъпо за пропуснатата опция. Няма какво да го упрекваме момчетата, всеки пропуща. Гледаме напред и ще се борим, до момента в който има шансове. "

" Един гол шеше да обърне психически мача в наша посока, само че нямам право да го обвинявам момчето, не можем да бъдем недоволни. Търсехме гола, не успяхме по една или друга причина. "
Стойчо Стоев: Не ни дадоха чиста дузпа Трите точки са лъжливи, съобщи треньорът на "Лудогорец "
" Мачът беше по-скоро нервозен, много накъсан. Имаше много нарушавания, оттова се получи това нещо. В по-голямата част от мача ние контролирахме събитията, имахме нашите благоприятни условия, съжаляваме. "

" От целия тим съм удовлетворен, имахме някои наши проблеми през седмицата. Опитахме се да създадем и невъзможното ", добави Митов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР