Наставникът на Стефано Пиоли заяви, че неговият отбор вярва в

...
Наставникът на Стефано Пиоли заяви, че неговият отбор вярва в
Коментари Харесай

Пиоли: Отборът вярва в начина си на игра, неслучайно сме на върха

Наставникът на Стефано Пиоли съобщи, че неговият тим има вяра в стила си на игра макар усложненията в офанзива, които изпитва в последните си няколко мача. Той също по този начин приказва и за травмата на опитния нападател, надявайки се, че 40-годишният състезател ще се възвърне за последните няколко срещи от сезона.

“Винаги играем за победа и когато се проваляме, ние сме разочаровани. Но денят след разочарованието би трябвало да се трансформира в централизация за идващия мач. Видях, че тимът ми е уверен, и знаем, че би трябвало да създадем освен това в нашето показване. Отборът има вяра в метода си на игра. Практикуваме деятелен футбол и сътворяваме повече положения от съперниците ни, тъй че е вярно да имаме вяра в него до дъно, тъй като сме мощни. Неслучайно сме на върха. Трябва да даваме освен това, с цел да побеждаваме. Всички дружно сме по-силни и ще изиграем картите си отсам до края. Когато споделям, че всичко зависи от нас, имам поради, че в случай че играем, както знаем, можем да спечелим мача. Сметките се вършат едвам най-после, тъй че би трябвало да съберем допустимо най-вече точки. Трябва от конкурентоспособни да станем печеливши, това е нужната стъпка.

ще бъде навън за 7-10 дни. Надяваме се той да е разполагаем за последните мачове от сезона. В съпоставяне с мача с, завърнаха се и. Те даже могат да започват или да бъдат потребни по време на дуела. Всеки има физически проблеми. Златан имаше няколко, като в този момент го тормози коляното. За страдание, стана по този начин и се надяваме да можем да разчитаме на него в последните няколко срещи. По отношение на неговото бъдеще, аз съм уверен, че той ще направи най-хубавия избор. Ние ще бъдем с него, каквото и да реши. Наличието или отсъствието му вършат разликата, изключително при семействата, когато има по-малко свободни пространства и по тази причина си заставен да пращаш доста топки в наказателното поле. Но ние имаме и други качествени играчи. Дано да се върне на терена скоро ”, разяснява Пиоли на конференцията си преди утрешния мач с.


Снимки: Gettyimages
 Тоти посъветва Златан за неговото бъдеще Тоти посъветва Златан за неговото бъдеще 14 апр | 13:15  Лука Тони с коментар за Златан Ибрахимович Лука Тони с коментар за Златан Ибрахимович 13 апр | 13:31  Милан и Наполи в борба за котдивоарски нападателен халф Милан и Наполи в борба за котдивоарски нападателен халф 13 апр | 12:08  Кяер получи поредна специфична премия, откакто избави живота на Ериксен Кяер получи поредна специфична премия, откакто избави живота на Ериксен 12 апр | 20:28  Златан ще пропусне дербито с Интер и най-вероятно конфликта с Лацио Златан ще пропусне дербито с Интер и най-вероятно конфликта с Лацио 12 апр | 19:07  Рожденикът Марчело Липи разяснява борбата за Скудетото и неуспеха на Италия Рожденикът Марчело Липи разяснява борбата за Скудетото и неуспеха на Италия 12 апр | 16:07 Още от Футбол свят  Бивш състезател на Атлетико предсказа тъкмо какво ще се случи на реванша в Мадрид Бивш състезател на Атлетико предсказа тъкмо какво ще се случи на реванша в Мадрид 14 апр | 16:10 634 0  Ман Сити без Де Бройне и Кайл Уокър за дербито с Ливърпул Ман Сити без Де Бройне и Кайл Уокър за дербито с Ливърпул 14 апр | 15:58 1144 0  Ройс: Искам да приключа кариерата си в Дортмунд Ройс: Искам да приключа кариерата си в Дортмунд 14 апр | 15:43 420 0  Матеус: Класическото ДНК на Байерн към този момент го няма Матеус: Класическото ДНК на Байерн към този момент го няма 14 апр | 15:34 680 2  Фенове на Байерн засипаха сина на Салихамиджич с грозни закани и обиди Фенове на Байерн засипаха сина на Салихамиджич с грозни закани и обиди 14 апр | 15:09 1650 1 Виж всички Водещи Новини  Мъри остава, само че съобщи: Не чувствам задоволително доверие в метода на моята работа Мъри остава, само че съобщи: Не чувствам задоволително доверие в метода на моята работа 14 апр | 16:28 103 0  Сираков предизвести: Ще дойдем 20 000 и ще изметем всичко - камък върху камък няма да остане Сираков предизвести: Ще дойдем 20 000 и ще изметем всичко - камък върху камък няма да остане 14 апр | 16:22 2930 7  Държавата ще възвръща Държавата ще възвръща "Червено знаме " 14 апр | 15:25 7732 30  Стойчо удостовери, че напуща Стойчо удостовери, че напуща "Армията ": Трябваше да си потегли още през декември 14 апр | 13:36 23135 78  Григор Димитров подчини международния номер 7 и стигна 1/4-финал в Монте Карло Григор Димитров подчини международния номер 7 и стигна 1/4-финал в Монте Карло 14 апр | 13:42 31833 16 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР