Наставникът на Стефано Пиоли коментира предстоящия сблъсък с , както

...
Наставникът на Стефано Пиоли коментира предстоящия сблъсък с , както
Коментари Харесай

Пиоли: Не можем да позволим загубата от Интер да ни повлияе в Серия А

Наставникът на Стефано Пиоли разяснява идния конфликт с, както и желанието на тима да завърши сезона с успех в.

„ Напълно сме наясно с пътя, по който сме тръгнали, и той е най-наелектризиращият и най-вълнуващият, който бихме могли да преживеем. Борим се за Скудетото пет кръга преди края на сезона. Мотивирани и съсредоточени сме за утрешния мач. Феновете ни към този момент завоюваха Скудетото, тъй като те са най-хубавите. Те ни пазят и ни стимулират. Това, че на следващия ден доста от тях ще участват на „ Олимпико “, ще бъде огромен тласък. Знаем какво желаеме да създадем. Златан Ибрахимович е пътеводната светлина на този тим. Неговата воля е неукротима. Той прави всичко допустимо да оказва помощ на отбора и да е на негово разположение. Златан се оправи добре на вчерашната подготовка и ще пътува с нас, както и Анте Ребич, който е добре.

Исмаел Бенасер обаче няма да бъде разполагаем, тъй като в дербито той получи контузия в глезена, от която не съумя да се възвърне. Лацио имат превъзходен атакуващ капацитет с голям брой качествени играчи. Сергей Милинкович Савич е значим запас за Лацио. Преди сме го пресирали с халф и можем да го създадем и на следващия ден. Нуждаем се от напълно качествено показване, като ще се наложи да дриблираме добре, с цел да намерим пространства. Вярно е, че не вкарваме задоволително, изключително в случай че се огледа статистиката. Нека не забравяме, че в този момент сме първи или втори, защото Интер имат мач по-малко. Искаме да останем на върха до самия край и да спечелим всички мачове.

Загубата в дербито беше разочароваща и няма да ни помогне, само че това е различен шампионат и не можем да позволим да въздейства на представянето ни в Серия " А ". Не се справихме добре в решаващите моменти на този мач и ще се поучим от това. На този стадий през предишния сезон не знаехме дали ще приключим в топ 4, а в този момент се борим за Скудетото. Има напрежение и страст, като желаеме да надхвърлим опциите си, с цел да реализираме нещо, което при започване на сезона изглеждаше невероятно “, съобщи Пиоли на днешната си конференция.


Снимки: Gettyimages
 Асенсио отказал първото предложение на Милан Асенсио отказал първото предложение на Милан 21 апр | 06:25  Милан мечтае за Стърлинг Милан мечтае за Стърлинг 20 апр | 18:55  Ибрахимович: Аз вземам решение по кое време да спра (видео) Ибрахимович: Аз вземам решение по кое време да спра (видео) 20 апр | 16:41 Още от Футбол свят  Арсенал удари и Манчестър Юнайтед и съвсем отхвърли Арсенал удари и Манчестър Юнайтед и съвсем отхвърли "червените дяволи " от фантазиите за топ 4 23 апр | 16:25 21991 128  Манчестър Сити 2:1 Уотфорд, два гола на Жезус (гледайте тук) Манчестър Сити 2:1 Уотфорд, два гола на Жезус (гледайте тук) 23 апр | 16:15 3592 12  Чави: Ние сме в ерата след Меси и би трябвало да имаме самообладание Чави: Ние сме в ерата след Меси и би трябвало да имаме самообладание 23 апр | 15:58 1278 2  Кристиано Роналдо записа още едно историческо достижение Кристиано Роналдо записа още едно историческо достижение 23 апр | 15:43 7649 3  Ювентус се разбра за нов контракт с Де Шилио Ювентус се разбра за нов контракт с Де Шилио 23 апр | 13:38 1324 0 Виж всички Водещи Новини  Левски даде добър урок на Лудогорец Левски даде добър урок на Лудогорец 23 апр | 14:06 19816 70  Арсенал удари и Манчестър Юнайтед и съвсем отхвърли Арсенал удари и Манчестър Юнайтед и съвсем отхвърли "червените дяволи " от фантазиите за топ 4 23 апр | 16:25 21991 128  Венци Стефанов: Нека по-добрият завоюва купата - сега Левски е по-добър Венци Стефанов: Нека по-добрият завоюва купата - сега Левски е по-добър 23 апр | 13:38 17337 51  Станимир Стоилов с послание към почитателите на Левски Станимир Стоилов с послание към почитателите на Левски 23 апр | 12:29 20084 34  Наградиха футболистите на Левски с 25 000 лв. Наградиха футболистите на Левски с 25 000 лв. 23 апр | 14:55 13175 19 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР