Наставникът на Шахтьор (Донецк) Пауло Фонсека не беше разочарован от

...
Наставникът на Шахтьор (Донецк) Пауло Фонсека не беше разочарован от
Коментари Харесай

Треньорът на Шахтьор обеща да се превъплати в Зоро

Наставникът на Шахтьор (Донецк) Пауло Фонсека не беше отчаян от своя тим след загубата от Наполи с 0:3. Нещо повече - той изрази убеденост, че " миньорите " ще се класират за осминафиналите на ШЛ и в случай че това се случи, той ще се преоблече като Зоро.

“Мачът беше равносилен до гола на Инсиние. Неговото магическо осъществяване обърна всичко. Преди това двете най-чисти положения бяха за нас, а Наполи нямаше нито едно. При 0:1 трябваше да поемем повече опасности. Определено резултатът не е обективен. Не мога да се дразня на моите футболисти, тъй като те играха в действителност добре”, съобщи Фонсека.

“Ще се подготвим за мача с Манчестър Сити по същия метод, както и за този с Наполи. Тактиката ни няма да се промени. Дори Сити да не излезе с всичките си титуляри, това няма да ни улесни, тъй като те имат изключителни играчи”, продължи треньорът на украинския гранд.

Той добави, че отсъствието на ветерана Дарио Сърна се отразява на отбора и разяснява обещанието си да се преоблече като Зоро, в случай че Шахтьор се класира за осминафиналите.

“Казах на спортния шеф да подготвя маската. Ще ме видите като Зоро, уверен съм”, съобщи португалецът и пожела триумф на Наполи, само че единствено в Серия “А”. Шампионска Лига 5 кръг, вторник 21 ноември  Наполи 3:0краен резулат  Шахтьор (Донецк)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР