Наставникът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти засипа с похвали футболистите

...
Наставникът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти засипа с похвали футболистите
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Никога не съм бил начело на по-качествен отбор

Наставникът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти засипа с похвали футболистите си след триумфа с 3:1 против Севиля. По думите му сегашният състав е най-хубавият, който в миналото е управлявал. Лука Модрич откри резултата за " белите ", а Лукас Васкес в 79-та минута и Федерико Валверде в 81-та подпечатаха успеха, написа topsport.bg.

" Не знам дали моите футболисти са най-надеждните, само че това е тимът, който одобрявам като треньор. Не ми основава проблеми и ме почита. А във връзка с качеството, той е един от най-хубавите, в случай че не и най-хубавият, който в миналото съм имал ", сподели Анчелоти, след което похвали присъединилите се от аварийна пейка Едуардо Камавинга, Лукас Васкес и Марко Асенсио.

" Промените дадоха на тима повече сила. Това са запаси, които имаме на пейката. Трябва да издържим тази част от сезона и да продължим да печелим. Валверде получи удар в крайници и това е малко притеснително, тъй като не знам дали ще се възвърне за идващия мач. Но мисля, че Бензема ще се върне в игра. Карим е доста значим за нас и той ще бъде още по-голям през втората част от сезона ", продължи италианският познавач.

" Винисиус даде две асистенции, които персонално аз одобрявам повече от головете. Той е футболист, който доста постоянно е фаулиран поради характерната си игра ", приключи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР