Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти е убеден, че в

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти е убеден, че в
Коментари Харесай

Анчелоти: Ще можем да се насладим на открит двубой

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти е уверен, че в утрешното градско дерби с Атлетико Мадрид ще доминира открита игра. Той също по този начин разяснява и деянията на расизъм против крилото на отбора Винисиус Жуниор през последните дни.

“Оспорван мач, характерностите на двата тима са на доста високо равнище и ще можем да се насладим на открит дуел. Връзката сред Диего Симеоне и неговите играчи е доста тясна и това е част от триумфа. Той е кадърен да построи много мощна връзка с тях, което е значим аспект. Някои си мислят, че това е от голяма важност, а други - не. Не желая да встъпвам в тематиката за Антоан Гризман, не съм осведомен със случая. Всеки ментор би трябвало да взема решения. Атлетико се оправя добре и щом се бори в Испания и Европа, това е с помощта на Симеоне. Едер Милитао може да играе от началото или единствено част от срещата, това е едно мое съмнение. Мога да предпочитам и би трябвало да го обмисля добре. Карим Бензема стартира да работи самостоятелно и ще работи по време на паузата, с цел да бъде подготвен.

Винисиус? В Испания не виждам тази форма на расизъм, само че се придържам към изказването на клуба и към футбола. Той има предпочитание да се опита да ни помогне да спечелим мача. Това не въздейства на съблекалнята, там си приказваме единствено за футбол. Едно нещо е расизмът, друго е футболът. Ако стане на футболния терен, това е друга работа. Той отговори доста добре посредством своето изказване. Не съм му давал препоръки. Аз съм негов треньор, а не татко. Не знам какво му става на Винисиус (смее се - б.р.). Според мен нищо не му става. Играе футбол с наслада както постоянно ”, съобщи Анчелоти на днешната си конференция.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР