Наставникът на Пирин Благоевград Милен Радуканов изрази мнение, че късметът

...
Наставникът на Пирин Благоевград Милен Радуканов изрази мнение, че късметът
Коментари Харесай

Радуканов: За съжаление късметът не ни покри

Наставникът на Пирин Благоевград Милен Радуканов изрази мнение, че шансът не е покрил „ орлетата “ при семейството им на Верея от десетия кръг на Първа лига. Специалистът разяснява още, че благоевградчани са играли добре, макар провалянето с 1:2.

„ Неприятна загуба, мисля, че през днешния ден не играхме неприятно. Имаше такива дуели, в които играхме едва и загубихме. Днес не бе по този начин. Първата част дирижирахме нещата, само че второто, след двете неточности, изпуснахме контрола. Поздравявам Верея “, стартира Радуканов.

„ Особено през първата част, играехме добре. Това са нашите благоприятни условия и ние играхме на максимума. Ние сме наясно, че ще е мъчно. Виждате с каква численост разполагаме, с какви футболисти, напуснаха ни доста играчи, не взехме качествени заместници. Нашата цел е да останем в елита. Не съм изненадам. Футболистите дават максимума от опциите си “.

„ За страдание, не ни покри шансът. Всички бъркаме. Като бием всички бием, като губим отново е по този начин “. „ Разполагаме с лимитирани благоприятни условия, само че ще е доста мъчно. Тази година ще е такава очевидно. Нищо не се знае обаче, може и по-добре да се случат нещата. В тежък миг сме. Днес играхме добре, само че загубихме “, приключи Радуканов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР