Наставникът на Милан - Стефано Пиоли коментира предстоящия мач срещу

...
Наставникът на Милан - Стефано Пиоли коментира предстоящия мач срещу
Коментари Харесай

Пиоли: Не искаме да вземем нов играч заради самото му привличане

Наставникът на Милан - Стефано Пиоли разяснява идния мач против, търсенето на нов бранител и формата на и.

“Ще би трябвало да играем като тим. Изправяме се против конкурент, който няма позволен гол в последните си две гостувания, в които победи и. Необходимо е да имаме ясни хрумвания. Важни са и самостоятелните изяви, само че отборната работа ги акцентира по избран метод. Ако играем нашия си футбол, ще спечелим мача. Те имат някои недостатъци и би трябвало да се възползваме от това. Да, играта ни през първото полувреме против би трябвало да ни разсъни. Винаги сме показвали, че сме интелигентни и виновни. В този мач ние не подходихме по подобаващия метод и по тази причина знаем, че на следващия ден би трябвало да стартираме с изясненост и увереност.

Имаме единодушие в трансферната ни тактика. Не желаеме да се променяме поради самата смяна, а с цел да разполагаме с играчи, които да подобрят състава във връзка с качество, наличие и дълбочина. Не желаем да подпишем с някого единствено с цел да кажем, че сме взели нов състезател. и демонстрираха, че и те са подготвени за значими мачове. Ако се появи подобаващата опция, клубът ще бъде подготвен. В противоположен случай ще си остане същият. Фикайо се контузи, само че се надявам, че ще пропусне единствено 3-4 мача. Ако зависеше от него, той щеше да играе още на следващия ден. Операцията нормално лишава към четири седмици за възобновяване, тъй че ще забележим какъв брой дълго ще отсъства. Интервенцията мина добре, като това е първата му сходна контузия.

? Той имаше няколко огромни казуса, тъй че му ще отнеме време, с цел да си възвърне формата, изключително като се има поради, че характерностите му включват скорост и физическа мощ. Анте би трябвало да се възползва от всеки един миг. Не мисля, че ще му е нужно доста време, просто е належащо самообладание.? Милан може да се оправи без който и да е футболист. От играчите зависи да поддържат йерархията. Ако равнището на представянето се намали, има различен футболист, който да заеме титулярното място. Ако искаш да играеш в Милан и да се утвърдиш като титуляр, би трябвало да си подготвен за това ”, съобщи Пиоли на днешната си конференция.
 Легенда на Ювентус съпостави Леао с Анри Легенда на Ювентус съпостави Леао с Анри 15 яну | 17:56  Милан губи Томори за към месец Милан губи Томори за към месец 14 яну | 17:17  Пиоли: Аз съм отговорен за слабото първо полувреме Пиоли: Аз съм отговорен за слабото първо полувреме 14 яну | 02:21  Милан се нуждаеше от продължения, само че въпреки всичко в профил Дженоа за Купата Милан се нуждаеше от продължения, само че въпреки всичко в профил Дженоа за Купата 14 яну | 00:35  Вратар на Милан се възвърне от ковид Вратар на Милан се възвърне от ковид 12 яну | 13:40  Байи се е съгласил да доиграе сезона в Серия Байи се е съгласил да доиграе сезона в Серия "А " 12 яну | 12:59 Още от Футбол свят  Сари съпостави собствен състезател от Лацио с Канте и Ковачич Сари съпостави собствен състезател от Лацио с Канте и Ковачич 16 яну | 17:24 428 0  Евертън уволни Рафа Бенитес по-малко от седем месеца след назначението му Евертън уволни Рафа Бенитес по-малко от седем месеца след назначението му 16 яну | 17:09 1904 8  Елче излъга Виляреал с късен гол Елче излъга Виляреал с късен гол 16 яну | 17:06 441 0  Мали изпусна Гамбия след мач с две дузпи Мали изпусна Гамбия след мач с две дузпи 16 яну | 17:02 767 0  Тръгна акция Тръгна акция "Бускетс на пейката " 16 яну | 16:56 1619 3 Виж всички Водещи Новини  Ливърпул 3:0 Брентфорд, Минамино също се разписа (гледайте тук) Ливърпул 3:0 Брентфорд, Минамино също се разписа (гледайте тук) 16 яну | 16:00 6694 168  Контролите на отборите от efbet Лига Контролите на отборите от efbet Лига 16 яну | 17:05 2277 2  Още един футболист на Левски укрепи Черноморец (Одеса) Още един футболист на Левски укрепи Черноморец (Одеса) 16 яну | 11:17 35083 98  Джокович загуби борбата в съда, пропуща Australian Open Джокович загуби борбата в съда, пропуща Australian Open 16 яну | 09:01 45471 445  Джокович с първи думи след решението на съда Джокович с първи думи след решението на съда 16 яну | 09:53 47088 96 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР