Наставникът на Милан Стефано Пиоли беше бесен след загубата с

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли беше бесен след загубата с
Коментари Харесай

Пиоли: Заслужавахме да водим с повече от 2:0

Наставникът на Милан Стефано Пиоли беше гневен след загубата с 2:4 от Интер във вчерашното градско дерби. “Росонерите” водеха с 2:0 на почивката, само че позволиха поврат през второто полувреме на мача.

“През първото полувреме тактиката ни сработи доста добре и може би заслужавахме да водим с повече от 2:0. За страдание, тези две обстановки при започване на втората част, при които трябваше да се оправим доста, доста по-добре, трансформираха мача на психическо равнище. Допуснатите два гола в границите на 3-4 минути направиха разликата. В края имахме късмет да изравним за 3:3 посредством Златан Ибрахимович, само че бяхме прекомерно разсеяни пред гола. Интер са доста по-опитен тим от нас и са привикнали повече да играят избрани мачове, тъй че съумяха да се върнат в него. Ние също по този начин нямахме шанс, защото ударихме две греди.
Milan coach Stefano Pioli on 4-2 defeat to Inter:

“I have to be angry, I have to be upset, because I need to get it into the minds of these players that they are capable of great things if they avoid those errors.” pic.twitter.com/lVtdyrikhC
— SportsObama.com (@SportsObama) February 10, 2020 Бесен съм на моите играчи, тъй като те имаха някои отбранителни задания в обстановките с получените попадения и сега, в който се отпуснаха, бяха осъдени. Наистина е тъпо, защото контролирахме дуела и надигравахме мощен тим, като че ли няма разлика от 19 точки посред ни. Имахме задания в отбрана, които обаче не изпълнихме. Това несъмнено беше най-хубавото ни първо полувреме през сезона, само че загубихме дерби, което печелехме. Трябва да надградим върху показанитге качества през първата част. Срещата би трябвало да бъде оценена като едно цяло. Не можем да оставим Марсело Брозович непокрит на ръба на наказателното ни поле или пък да позволим на Алексис Санчес да избяга от изкуствената ни засада. Това са неща, с които сме наясно и по тази причина би трябвало да ги вършим както би трябвало. Нужно е да съм гневен, нужно е да съм смутен, тъй като би трябвало да набия в главите на тези играчи, че са способни на велики неща, в случай че избятват тези грешки”, разяснява Пиоли след мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР