Наставникът на Маурисио Почетино отказа да определи за най-добрия играч

...
Наставникът на Маурисио Почетино отказа да определи за най-добрия играч
Коментари Харесай

Почетино коментира дали Мбапе е по-добър от Меси и дали нападателят ще играе срещу Реал М

Наставникът на Маурисио Почетино отхвърли да дефинира за най-хубавия състезател в света, акцентирайки, че съотборникът му има седем “Златни топки ”. Също по този начин той увери, че контузията на французина не е сериозна, както и че слуховете за трансфер на нападателя в няма да му повлияят по време на утрешния конфликт сред двата тима от 1/8-финалите на Шампионската лига.

На днешната си конференция Почетино беше запитан дали счита точно за най-хубавия състезател в света. “ е най-хубавият в света със седем “Златни топки ”. Също по този начин разполагаме с доста огромни играчи, които имат упоритостта да бъдат най-хубавите. Формата на Килиан сама приказва за себе си. Той е измежду най-хубавите и най-бляскавите футболисти ” отговори той. “Имаме цялостно успокоение за него. При получения удар той извика от болежка, тъй като изпита такава. След два часа обаче той можеше да върви умерено. Очаквам да може да тренира обикновено след края на конференцията. Спокойни сме за Килиан, това е ясно. Той може и да е млад, само че също по този начин е и зрял. Иска да бъде забъркан и да пази цветовете, които носи. Нямам подозрения за Килиан. Неговата безрезервност няма да бъде повлияна от всичко, което се случва към него ”, продължи Почетино, който малко по-късно съобщи пред Movistar, че “всичко сочи, че Мбапе ще играе на следващия ден ”.

“Мадрид няма да трансформират метода си на игра поради контузените и осъдените футболисти. Тяхната философия на игра си остава същата. Познаваме се добре и сме гледали всичките им мачове, както и те нашите. Ще бъдем интензивни и ще се опитаме да се борим за владеенето на топката, с цел да я отдалечим от наказателното ни поле. Ще се стремим да изнасяме добре топката, както и да пресираме, с цел да имаме благоприятни условия. Това е мач, в който можем да чакаме тактически неща според от играчите на терена. Медиите в Мадрид приказват за класиране. Ние обаче спечелихме първия мач и би трябвало да продължим напред. Уважаваме Реал Мадрид и техните играчи. Неслучайно клубът има 13 трофея в ШЛ, само че ние не изпитваме боязън. Знаем, че би трябвало да създадем сериозен и придирчив мач. Това е шампионатът, който всеки състезател, състав и клуб желае да завоюва. Ще се опитаме да се класираме за 1/4-финалите ”, добави експертът.


 Винисиус: Аз не съм никаква звезда спрямо моите съотборници Винисиус: Аз не съм никаква звезда спрямо моите съотборници 8 март | 18:51  Неймар: Трябва да изиграем мача на живота си Неймар: Трябва да изиграем мача на живота си 8 март | 18:47  Модрич: Дано Мбапе да е добре, Рамос заслужава да бъде посрещнат с огромна обич Модрич: Дано Мбапе да е добре, Рамос заслужава да бъде посрещнат с огромна обич 8 март | 17:02  Верати: Срещу Мадрид 80% няма да е задоволително Верати: Срещу Мадрид 80% няма да е задоволително 8 март | 15:58  Карло Анчелоти: Не е единствено Мбапе за прекъсване Карло Анчелоти: Не е единствено Мбапе за прекъсване 8 март | 15:30  Кроос ще бъде на линия за ПСЖ Кроос ще бъде на линия за ПСЖ 8 март | 14:24  Мбапе отпътува за Мадрид, чака се да играе Мбапе отпътува за Мадрид, чака се да играе 8 март | 14:03  Почетино: Килиан Мбапе е наш състезател и се надявам, че ще бъде тук още дълго време Почетино: Килиан Мбапе е наш състезател и се надявам, че ще бъде тук още дълго време 8 март | 11:23  Мбапе поддържа контузил го съотборник Мбапе поддържа контузил го съотборник 7 март | 23:59 Още от Футбол свят  Барселона с първа оферта към бранител на Аякс Барселона с първа оферта към бранител на Аякс 8 март | 19:20 608 0  Винисиус: Аз не съм никаква звезда спрямо моите съотборници Винисиус: Аз не съм никаква звезда спрямо моите съотборници 8 март | 18:51 634 4  Неймар: Трябва да изиграем мача на живота си Неймар: Трябва да изиграем мача на живота си 8 март | 18:47 1030 2  Официално: в Русия към този момент няма да гледат Премиър лийг Официално: в Русия към този момент няма да гледат Премиър лийг 8 март | 17:41 1269 7  Герейро и Хумелс влязоха в самоизолация Герейро и Хумелс влязоха в самоизолация 8 март | 17:40 1112 0 Виж всички Водещи Новини  БФС наказа ЦСКА - София с 8300 лева за 6 прегрешения, съществени санкции за Левски, Ботев Пд и Локо Пд БФС наказа ЦСКА - София с 8300 лева за 6 прегрешения, съществени санкции за Левски, Ботев Пд и Локо Пд 8 март | 16:18 13831 68  Десподов: Мотивиран съм да работя повече! Представянето ми беше на високо равнище Десподов: Мотивиран съм да работя повече! Представянето ми беше на високо равнище 8 март | 11:30 11833 66  Агентът на Кайседо обясни за договарянията сред ЦСКА - София и Ривър Плейт Агентът на Кайседо обясни за договарянията сред ЦСКА - София и Ривър Плейт 8 март | 12:20 13730 54  Интер гони чудото на Интер гони чудото на "Анфийлд " 8 март | 07:32 17206 39  Байерн ще довършва започнатото против Република България Залцбург Байерн ще довършва започнатото против Република България Залцбург 8 март | 08:10 11333 5 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР