Наставникът на Масимилиано Алегри призна, че отпадането още на 1/8-финалите

...
Наставникът на Масимилиано Алегри призна, че отпадането още на 1/8-финалите
Коментари Харесай

Алегри: Ако бяхме продължили в ШЛ, можехме да похабим енергия за първенството

Наставникът на Масимилиано Алегри призна, че отпадането още на 1/8-финалите на Шампионската лига може да е помогнало на тима в битката му да приключи в топ 4 в.
 Алегри: Много съм гневен, че не се борим за купата Алегри: Много съм гневен, че не се борим за купата
“Няма смисъл да се връщаме към напускането на, само че същ по този начин загубихме много играчи поради травми, което ни навреди. Разсъждавайки след днешния мач, щом сме в тази позиция, не е толкоз зле. Ако бяхме отстранили и достигнали четвъртфинал, можехме да похабим силата, която ни беше нужна да задържим четвъртото място в. Така че дано гледаме позитивната страна на нещата ”, съобщи Алегри, който през вчерашния ден призна, че е отчаян от сезона на “бианконерите ”.
 Рожденикът Бонучи избави Ювентус от неуспех против последния Рожденикът Бонучи избави Ювентус от неуспех против последния
Той също по този начин разяснява днешния триумф с 2:1 над. “Започнахме мача добре, като имахме серия от точни удари и поведохме в резултата. След това се върнахме малко прекомерно обратно, само че към момента създавахме шансове, с които да удвоим преднината ни. След почивката се усещаше, че Венеция ще вкарат, като те се оправиха сносно. Ние имахме шанс, че незабавно по-късно вкарахме втори гол. Може да говорите за тактиката ни и че сме способни на повече, само че си остава фактът, че от три месеца играят един и същи футболисти във всеки мач, тъй че би трябвало да приемем това за добър резултат ”, сподели още треньорът след дуела.


Снимки: Gettyimages
 Рожденикът Бонучи избави Ювентус от неуспех против последния Рожденикът Бонучи избави Ювентус от неуспех против последния 1 май | 15:26  Алегри: Много съм гневен, че не се борим за купата Алегри: Много съм гневен, че не се борим за купата 30 апр | 19:27 Още от Футбол свят  Конте: Когато пристигнах, никой не очакваше да сме тук в края на сезона Конте: Когато пристигнах, никой не очакваше да сме тук в края на сезона 1 май | 21:55 6 0  Тухел: Продължаваме с самостоятелните неточности и това е проблем Тухел: Продължаваме с самостоятелните неточности и това е проблем 1 май | 21:40 171 0  Райо Валекано и Реал Сосиедад поделиха точките Райо Валекано и Реал Сосиедад поделиха точките 1 май | 21:24 318 0  Молде надделя Бодьо/Глимт във финала за Купата на Норвегия Молде надделя Бодьо/Глимт във финала за Купата на Норвегия 1 май | 21:22 403 0  Лампард: Дължим всичко на почитателите Лампард: Дължим всичко на почитателите 1 май | 21:15 514 0 Виж всички Водещи Новини  Черно море загуби значими точки в Черно море загуби значими точки в "бронзовата " борба с Левски и Ботев (Пд) 1 май | 20:50 19441 131  Вижте видео с изстреляната ракета от бултрасите и бомбата, ранила служител на реда на Вижте видео с изстреляната ракета от бултрасите и бомбата, ранила служител на реда на "Герена " 1 май | 21:17 4853 32  Фенове от бранш Фенове от бранш "Г: Смешници на терена, аматьорско ръководство! 1 май | 17:44 26531 310  Милан се поизмъчи, само че направи нова стъпка към Скудетото Милан се поизмъчи, само че направи нова стъпка към Скудетото 1 май | 17:55 19837 47  Гол в добавеното време донесе успеха на Спартак против Етър и изкачи варненци на върха Гол в добавеното време донесе успеха на Спартак против Етър и изкачи варненци на върха 1 май | 16:31 23723 136 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР