Наставникът на Марек (Дупница) Танчо Калпаков не бе доволен след

...
Наставникът на Марек (Дупница) Танчо Калпаков не бе доволен след
Коментари Харесай

Калпаков: Искахме да отстраним Локомотив

Наставникът на Марек (Дупница) Танчо Калпаков не бе удовлетворен след отпадането на отбора от Локомотив (Пловдив) в шампионата за Купата на България. Специалистът похвали футболистите си, само че беше отчаян от крайния резултат. „ Смърфовете “ победиха Марек с 1:0 с гол на Петър Витанов. 
 Локомотив (Пловдив) се изтеза, само че продължи напред за Купата на България Локомотив (Пловдив) се изтеза, само че продължи напред за Купата на България
„ Това беше един турнирен мач, в който няма по какъв начин да сме щастливи от загубата. Добре познаваме тима на Локомотив с един от най-хубавите експерти в България. Не съм удовлетворен от загубата. Като виждам държанието на футболистите в съблекалнята, ми излиза наяве, че те също не са удовлетворени. Искахме да отстраним тима на Локомотив. Колкото и несериозно да звучи, искахме да победим. Стратегията ни беше да стоим малко по-защитно. Опитахме се да затворим постъпите към нашата врата. Злощастно получихме безразсъден гол. Това ни накара да излезем по-напред и да търсим гола. В последните минути физическите сили ни напуснаха. Играхме на предпочитание и възторг. Не сме спрели да сме оптимисти от първия ден. Доста сътрудници се оплакват, че желаят класа и играчи. Аз считам, че нашите футболисти са задоволително класни, което ни задължава да търсим първото място “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР