Наставникът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, носи един от

...
Наставникът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, носи един от
Коментари Харесай

Гуардиола гъзарее с часовник за £1 млн.!

Наставникът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, носи един от най-скъпите часовници в света. И с съображение, защото той се радва на " валутния дъжд ", който арабските притежатели на клуба изсипват на " Етихад ".

Испанският управител беше видян да носи един от най-редките и скъпи часовници в света по време на гостуването на Сити на Реал Мадрид във вторник вечер на " Сантяго Бернабеу ".

Двубоят беше същинско представление и приключи 3:3 - резултат, който остави развръзката за реванша в Англия идната седмица.

Часовникът на Гуардиола е планиран от елитната марка Richard Mille и е основан особено за суперзвездата в тениса Рафаел Надал.



Рафаел Надал също разполага с бижуто за милион паунда

Часовникът Calibre RM 27-01 се отличава с механизъм с турбийон (б.а. - устройство, което се среща в някои механични часовници и има за цел да усъвършенства точността. Чрез непрекъсната смяна на позицията си то отстрани всевъзможни отклонения, свързани с гравитацията) с ръчно навиване и отворен дизайн, който демонстрира зъбните колела и стрелките, а също по този начин има жълти линии и точки, които показват минутите и часовете, и червен връх на стрелките, показващ часа.



Изданието 27-01 също по този начин счупи върха за най-лек машинален часовник на всички времена - тежестта му е единствено 18,83 грама, в това число каишката.

Часовникът е толкоз необичаен, че в света има единствено 50 версии, като измежду щастливците са Гуардиола и Надал. И не е изненадващо, че в случай че желаете да го притежавате, той ще ви коства към 1,1 млн. паунда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР