Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа даде мнението си след загубата

...
Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа даде мнението си след загубата
Коментари Харесай

Шимунджа: Опитахме се да успокоим противниковия треньор, не сме искали да правим провокации

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа даде мнението си след загубата на своя отбор от Левски в полуфинален мач от Sesame Купа на България. “Орлите ” отстъпиха с 2:3, а в края на мача се стигна до разправии на терена сред двата треньорски щаба.
 Невиждана драма в Разград! Левски ликува след доста голове, дузпи и червени картони Невиждана драма в Разград! Левски ликува след доста голове, дузпи и червени картони
“Мачът беше доста нервозен, доста сложен, само че това се случва във футбола. Опитахме да продължим по нашия метод, само че Левски направи 2 или 3 положителни офанзиви и завоюва 2 или 3 ъглови удара. Опитахме се да отговорим и няколко обикновени неточности разрешиха на Левски да останат пред нашата врата и в границите на 5 или 7 минути допуснахме 2 гола. В края, когато погледнем изцяло, би трябвало да кажем, че не е прелестно да загубим по този метод.

Всички помислихме, че нашият вратар е избавил, само че след това реферът изясни каква е обстановката. Каква обаче е повода за тази реакция от техния треньор нямам визия. Опитахме се да го успокоим.

Лудогорец се пробва да печели всеки един мач, без значение кой е противникът, само че ние не искахме да изнервяме и да вършим провокации. Когато реферът взема такива решения, нещата се изнервят.

Искаме да се състезаваме на двата фронта - и за Купата, и за купата. Имаме още един мач против Левски, ще бъде мъчно, тъй като сме един гол обратно ”, съобщи Шимунджа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР