Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа даде мнението си след успеха

...
Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа даде мнението си след успеха
Коментари Харесай

Шимунджа: Постигнахме целта си в този мач, но трябва да играем много по-добре срещу Бетис

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа даде мнението си след триумфа с 2:0 над ХИК в Лига Европа. Успехът подсигурява на първенците европейски мачове през пролетта, като " орлите " ще се целят във второто място, което за момента държат за сметка на Рома. Шимунджа изясни и за какво капитанът на националния тим Кирил Десподов не се появи в игра за " зелените ".

" Разбрахме се с момчетата преди мача, както и преди началото на груповата фаза, че желаеме да играем. Това значи, че в Европа би трябвало да си доста нападателен и съсредоточен през всички 90 минути, това беше основно през днешния ден. Трябва да можем да жертваме всичко, показахме какъв брой са ни значими трите точки. Имаме седем точки, а Рома има четири, приказваме към този момент за математика, би трябвало да запазим тази разлика, в случай че желаеме да продължим в Лига Европа, само че ще играем мач за мач.

Сега ще си починем, до момента в който пристигна идващият мач. Срещу Бетис ще играем вкъщи, знаем испанците по какъв начин играят, би трябвало да бъдем на доста високо равнище, в случай че желаеме да вземем нещо от тях. Десподов изигра доста мачове напоследък, не се приготви доста добре с нас, усещаше се малко изтощен, взех решение да го оставя да си почине ", съобщи словенският познавач в Разград.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР