Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш очаквано остана доволен от

...
Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш очаквано остана доволен от
Коментари Харесай

Александър Томаш: Футболистите имат нужда от подобни мачове

Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш предстоящо остана удовлетворен от триумфа на " черно-белите " с 2:1 като посетител на ЦСКА в дуела сред двата отбора от междинния 27-и кръг в родната Първа лига.

Бившият футболист обаче изрече и своите искания за анулирания гол на неговия отбор още в 5-ата минута на срещата поради засада, която Томаш съпостави с ситуацията, при което Лудогорец вкара победното си попадение при визитата си на " Лаута " преди няколко дни.

" Първо желая да кажа, че преди няколко дни играхме с Лудогорец и в последната минута ни вкараха гол, при който имаше футболист пред вратаря, за който се оказа, че не въздейства на вратаря. Днес ни анулират гол при идентична обстановка на нас. Това са фактори, които не зависят от нас, само че не може веднъж да се свири по този начин, а различен път – по противоположния метод ", показа треньорът на " смърфовете ".

Родният експерт поздрави още своите играчи за представянето им против " алените " и добави, че те имат потребност от сходни мачове.

" Това, което зависи от мен и от футболистите, аз желая да го вършим. Всеки път желая да играем по този метод, макар че имаше неточности. Вкарахме два гола на ЦСКА и създадохме много положения против една от най-хубавите отбрани. Те бяха позволили до през днешния ден единствено 13 гола. Въпреки компликациите, които имаме, макар многото значими продадени играчи, всеки един се раздава ", разяснява наставникът на Локомотив Пд.

" Аз постоянно съм бил последовател на футбола. Не можеш да излъжеш футбола, а ние сме тук с помощта на играта. И когато даваш на футбола, ти се връща. Мечтите стартират, когато страхът е завършил. Можем и по-добре, само че можем да позволяваме и повече неточности. Нашите футболисти имат потребност от такива мачове, тъй като имаме и доста млади играчи ", приключи Александър Томаш.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР