Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп отново напомни, че не разполага

...
Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп отново напомни, че не разполага
Коментари Харесай

Клоп: В Страната на сънищата вадиш парите и си купуваш играчи, но това няма как да стане сега

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп още веднъж подсети, че не разполага с задоволително средства, с цел да си разреши кой знае какви прехвърляния през януари. Тимът му се намира в рецесия на резултати, а и играта не е впечатляващо напоследък. Германецът обаче има вяра, че с актуалните си футболисти ще успее да вдигне равнището. Ето и акцентите от днешната му конференция преди мача с Брайтън в събота.

За възможни входящи трансфери 
Не мисля, че ще има такива. Трябва ли отново да дублирам историята с парите? Ситуацията е такава, каквато е. В Страната на сънищата просто вадиш парите и си купуваш играчи. Но не виждам по какъв начин това би се случило в този момент. В последна сметка моята работа е да употребявам наличните момчета. А и знаете, че примерно четирима от офанзивните ни футболисти са контузени, само че ще се завърнат. Дори не успяхме да включим всички в листата ни за Шампионската лига. Това не е елементарно. Трансферният прозорец не може да реши казуса ни с контузиите.

Сравнение с предишния сезон 
Трябва да се оправим. В същото време не върша съпоставения с най-хубавите ни изяви от предходния сезон, тъй като в този момент е друго. Просто би трябвало да побеждаваме и да се фокусираме върху идващия мач. Правим това по наш си метод, като се стремим да дадем всичко от себе си. Със сигурност отново ще стартираме да бием. Това обаче няма да стане, в случай че не се оправяме с провокациите.
 Трент: Не отписвайте Ливърпул, тъй като е въпрос на време нещата да се оправят Трент: Не отписвайте Ливърпул, тъй като е въпрос на време нещата да се оправят
За контузените 
Джеймс Милнър към този момент тренира обикновено, само че не и Роберто Фирмино. Не знам по кое време Боби отново ще е на линия, тъй като той имаше лека травма и се очакваше да се оправи за десетина дни. После обаче той усети някакъв нов проблем. За Дарвин Нунес пък ще забележим дали ще може през днешния ден да тренира. Ако не успее, няма да е в групата.

За Мохамед Салах 
От неговия дебют тук до момента се случиха доста неща. Боже, каква кариера прави той при нас! Неговите и нашите фантазии станаха действителност, само че той не е завършил тук. Мо продължава да наподобява изострен поради своята скорост. Най-важното е, че той постоянно е на линия, което е съвършено както за нас, по този начин и за него.

За Брайтън 
И в най-силните ни години гостуването ни на Брайтън е било тежко. Противникът движи доста добре топката по терена. Ще е мъчно, в случай че не излезем надъхани и готови против този противник, който постоянно е подготвен за борба.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР