Наставникът на Левски Живко Миланов сподели, че съжалява за изпуснатият

...
Наставникът на Левски Живко Миланов сподели, че съжалява за изпуснатият
Коментари Харесай

Живко Миланов: Надявам се Левски да издържи, съжаляваме за изпуснатата победа

Наставникът на Левски Живко Миланов показа, че съжалява за изпуснатият късмет отборът да се приближи на една точка до Черно море след домакинското тъждество от 1:1 против Царско село.

„ Разбира се, че съжаляваме. Имахме доста обстановки, в които да отбележим. Царско село означи първи. По-радващото беше, че успяхме да се върнем и имахме шансове да поведем. Адмирации към момчетата, дадоха максимума, който имат все още “.

„ Докато има късмет, Левски ще се бори. Показахме го, че се борим. След равенството на Ботев и Черно море се отвори опция, само че не успяхме да се възползване. Момчетата в съблекалнята съжаляват доста за това. Липсваше завършващият удар. Имахме задоволително обстановки, с цел да отбележим. Понякога можеш да отбележиш от една обстановка, различен път от 15 - не можеш. Като допуснахме гола се опитахме да се върнем и да обърнем резултата в наша изгода. Съвсем друго щеше да е, в случай че бяхме отбелязали през първото полувреме. Няма по какъв начин да съм неудовлетворен “.

„ Надявам се да издържи. Дори и през днешния ден имаше момчета, които играха с проблеми, вирусни проблеми. Ситуацията е такава, че има постове, които не можем да ги пипаме. Дадоха максимума от себе си “, съобщи Миланов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР