Наставникът на Левски Георги Тодоров направи повторен дебют в рамките

...
Наставникът на Левски Георги Тодоров направи повторен дебют в рамките
Коментари Харесай

Тодоров: Бихме с агресия, отлични Тиам и Рейш

Наставникът на Левски Георги Тодоров направи още един дебют в границите на сезона отпред на тима. При първия изведе "сините " до успеха над Ботев в Коматево, а в този момент повтори упражнението. И той показа каква е била рецептата за това.

"Играхме, за разлика от предния мач, по-агресивно и проведено и очевидно с по-голямо предпочитание за победа. Победата беше доста нужна за спокойствието и подготовката за идващия мач. Надявам се това да им окаже позитивно въздействие, имаше проблеми през седмицата, изключително в първите ни дни дружно, Но се надявам да излязат от това положение. "

"Когато не играеш добре и губиш вкъщи, не е прелестно и е обикновено да се натрупа напрежение. Надявам се тази победа да ги вдигне и да продължим още по-добре ", съобщи Тодоров пред DIEMA SPORT и отличи двама от играчите си.

"Бяхме нападателни и проведени, Тиам беше съвършен. Рейш оказа помощ също доста. Всички способстваха, има обаче хора, които още много би трябвало да се потрудят, с цел да оказват помощ на тима ", показа още Тодоров и показа какви са проектите му до края на сезона.

"В интервала, в който съм до края на сезона, ще давам късмет на младите момчета, в този момент е времето за тях. Радвам се, че Станислав Иванов вкара, тъй като има страхотни качества, познавам го доста добре. Дано продължава да вкарва и в идващите мачове. "

"През моите очи ще излезе пристрастно какво ще е бъдещето на Левски, тъй че няма да разясня в този момент. Явно такава ми е ориста, веселя се. Щом още мога да оказа помощ на Левски, за мен е радостно. Тази победа е значима чисто психически ", съобщи експертът и разяснява една обстановка със Станислав Костов при промяната му.

"Станислав Костов през цялата седмица имаше проблеми, към този момент трети мач е на инжекции. Нормално е да му се играе, само че не може да изиграе цялостен мач. Не знам какъв брой бурно е реагирал, аз не одобрявам бурните реакции аз ", показа още Тодоров и най-после разяснява какво чака от идващия мач с Черно море.

"Предстои ни малко да починем и след това ще се подготвим съществено за мача с Черно море, с цел да не оставяме единствено епизодични усещания на почитателите. Искаме успеха, по тази причина желая да поздравя на футболистите и на екипа си. Всички те се стараха за трите точки. Надявам се, че левскарският дух е жив и се веселя, че навръх днешния ден победихме в чест на нашия популярен футболист ", приключи треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР