Наставникът на Интер Антонио Конте похвали Кристиан Ериксен след дебюта

...
Наставникът на Интер Антонио Конте похвали Кристиан Ериксен след дебюта
Коментари Харесай

Конте хвали Ериксен и Лукаку, надява се Ханданович да е на линия за дербито с Милан

Наставникът на Интер Антонио Конте похвали Кристиан Ериксен след дебюта на датчанина в Серия “А”. “Нерадзурите” победиха с 2:0 като посетител Удинезе и още веднъж са на 3 точки зад Ювентус, а положителни думи заслужи и създателят на двете попадения Ромелу Лукаку.

“Ериксен се показа добре. Нека не забравяме, че той дойде единствено преди няколко дни. Очевидно е, че ще му би трябвало време да свикне с нашия жанр на игра, само че като цяло съм доста удовлетворен от дебюта му. Бях му дал съответни тактически задания, само че няма да разгадавам подробности”, съобщи Конте.

“Удинезе ни сътвори доста проблеми на “Сан Сиро”, през днешния ден не беше по-различно. Те са физически мощен тим, който играе ловко на скорост. Ние се опитахме да вземем самодейността, само че това криеше много опасности. Сега съставът ни е по-голям и това ни дава разнообразни варианти. Марсело Брозович към този момент е здрав, Алексис Санчес се пробва да влезе във форма. Ромелу Лукаку има класа, макар че през днешния ден не беше най-хубавият му мач и той го знае. Двата гола са нещо положително, само че Ромелу може да е потребен и в другите зони на терена. Той се приспособява доста бързо и мога да приказвам единствено със суперлативи за приноса му от началото на сезона. Радвам се, че настоях за привличането му”, акцентира Конте.

Наставникът на Интер изрази оптимизъм, че Самир Ханданович ще се възвърне в точния момент за дербито с Милан след седмица, само че добави, че е доста удовлетворен от представянето на заместилия го против Удинезе Даниеле Падели. Серия А 22 кръг, неделя 2 февруари  Удинезе 0:2краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР