Наставникът на Интер Антонио Конте отправи голяма закана към един

...
Наставникът на Интер Антонио Конте отправи голяма закана към един
Коментари Харесай

Конте: В Барса никак няма да са щастливи, че играят с нас

Наставникът на Интер Антонио Конте насочи огромна закана към един от съперниците си в груповата фаза на Шампионската лига – Барселона. Италианският експерт се зарече, че каталунците няма да се усещат щастливи от обстоятелството, че имат да играят против неговите „ нерадзури” в похода си към елиминационната фаза.

Интер и Барса още веднъж се оказаха в една и съща група, както беше и през предишния сезон. Тогава италианците изгубиха с 0:2 на „ Камп Ноу” и реализираха реми 1:1 вкъщи. „ Искаме да накараме нашите почитатели да се усещат горди, като играем вид футбол, който ги вълнува и с който те се разпознават.”

„ Трудно е да си слагаме цели, тъй че ще преценяме по пътя. Важното е да даваме 110 % от себе си и да нямаме съжаления. Знам какъв брой мъчно е да се завоюва Шампионската лига, знам и какъв брой мъчително е да загубиш край.”

„ Има доста фактори, които да обмислим – като моментна форма, санкции и програмата с мачовете. Да имаме Барселона в групата си ще бъде превъзходно.”

„ Това ще бъде мач, който ще ни тласне да дадем най-хубавото от себе си. Същото по този начин имам вяра, че в Барса няма да са щастливи, че ще би трябвало да играят с Интер. Да се надигнем против огромните тимове е най-хубавият метод да проверим къде се намираме”, съобщи Конте.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР