Наставникът на Интер Антонио Конте иска да подсили състава си

...
Наставникът на Интер Антонио Конте иска да подсили състава си
Коментари Харесай

Конте иска да вземе Канте в Интер

Наставникът на Интер Антонио Конте желае да укрепи състава си с опитни играчи през идния трансферен прозорец, написа “Гадзета дело спорт”. Според него повода тимът да изпусне 20 точки от водеща позиция през сезона е точно неналичието на опит.

Сред главните цели на “нерадзурите” през това лято е привличането на Н’Голо Канте от Челси, който към този момент не е считан за неизменима част в състава на Франк Лампард. Френският национал е в положителни връзки с Конте, под чието управление той изигра 89 мача за лондончани. През този сезон 29-годишният полузащитник има 27 срещи с 3 гола за своя отбор във всички шампионати. Неговото закупуване ще зависи от възможните продажби на Роберто Галярдини, Борха Валеро и Матиас Весино.
According to Gazzetta, he isn't " unsellable " by Chelsea as he hasn't fit perfectly into Lampard's system.

He has a very good relationship with Conte & for Inter it will depend on players they can sell (Gagliardini, Valero, Vecino)
— Italian Football TV (@IFTVofficial) July 12, 2020 Друга алтернатива за халфовата линия е Артуро Видал, чийто контракт с Барселона изтича през идващото лято. Тъй като той е на 33 години, управлението на Интер отхвърли да заплати желаната сума от 20 млн. евро за него през зимата. Всеизвестно е, че тимът се интересува и от различен състезател на Челси - левия бек Емерсон, чиято цена също е към 20 млн. евро. Другите цели на техния ментор са Един Джеко от Рома и Ян Вертонген от Тотнъм, както и задържането на Лаутаро Мартинес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР