Наставникът на Ференцварош Сергей Ребров изрази радостта си след успеха

...
Наставникът на Ференцварош Сергей Ребров изрази радостта си след успеха
Коментари Харесай

Ребров: Лудогорец ще се промени за втория мач

Наставникът на Ференцварош Сергей Ребров изрази насладата си след триумфа на тима му над родния първенец Лудогорец. Все отново треньорът показа, че резултатът не е сериозен, с цел да даде нужното успокоение, само че успеха е реалност.

"Добър мач за началото на сезона. Нека не бързаме да се радваме, тъй като това беше една подготовка за втория мач, който ще ни даде крайния отговор. И двата тима резервираха сили за реванша, съгласно мене ", стартира той.

"Радвам се, че победихме. Разбира се, с незадоволително огромен резултат, само че въпреки всичко е победа. Отборът ни се раздаде и най-после малко не му стигнаха силите, само че всички желаеха да победим и дадоха каквото можаха, с цел да победим. Ще забележим дали е било задоволително.
Радвам се, че имаме добра визия за съперника в този момент. Мисля, че те ще се трансформират някак, ще трансформират някои неща за втората среща, само че към този момент се познаваме много по-добре и двата тима ", продължи Сергей Ребров.

"Започнахме добре мача, вкарахме ранен гол. Но играта ни се разстрои по-късно. В края на първото полувреме загубихме няколко топки и от това пострада концентрацията и увереността ни, което докара и до гол в нашата врата. С доста огромно предпочитание през второто полувреме стигнахме до втори гол. Но би трябвало да отбележим обстоятелството, че този тим на Лудогорец е осем пъти първенец на България, съвсем постоянно е в групите на Шампионската лига или Лига Европа. Какъвто и да е тима, няма по какъв начин да е инцидентно. И двата тима в този мач демонстрираха добър футбол ", приключи Сергей Ребров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР