Наставникът на Етър Красимир Балъков сподели пред Sportal.bg, че според

...
Наставникът на Етър Красимир Балъков сподели пред Sportal.bg, че според
Коментари Харесай

Бала: Промените в Левски са за добро, Етър иска финал за Купата

Наставникът на Етър Красимир Балъков показа пред Sportal.bg , че съгласно него измененията, които настъпват сега в управлението на Левски, са за положително. Легендата на родния футбол съобщи, че познава новите хора при " сините " и те работят професионално.

" От това, което знам и от това, което виждам, мисля, че измененията в Левски са положителни. Хората, които отиват на " Герена " ги познавам. Те работят професионално и ще желаят да трансформират нещата, които са там. Нека времето го удостовери. Има още неща, които би трябвало да се случат там, с цел да имаме по-ясна картина за обстановката ", сподели Балъков.

 Красимир Балъков пред Sportal.bg @@@
По отношение на упоритостите на Етър за сегашния сезон Балъков сподели, че главната цел е отборът от Велико Търново да остане в елита на родния футбол, а когато това е реалност, целите могат да се трансформират. За Купата на България във етапа на четвъртфиналите Етър се изправя против Локомотив (Пловдив) и в случай че се преодолеят " смърфовете ", упоритостите на " болярите " могат да стигнат до присъединяване във финала.

" Купата и шампионата влизат в нашите проекти, несъмнено, само че сега целите ни са да играем мач за мач, до момента в който съберем точките, които са ни нужни да останем твърдо в Първа лига. След това можем да сложим други цели. Що се отнася до Купата обикновено е за нас да е приоритет, както и за противника ни Локомотив (Пловдив). Ако ги победим, ще желаеме да идем на край, в случай че извадим шанс и не играем против ЦСКА или Лудогорец ", изясни Балъков.

 Красимир Балъков пред Sportal.bg @@@
Краси изрази мнение и по отношение на формата на шампионата в Първа лига. Според него сегашната скица е добра, само че би трябвало да се намерения за смяна на регламента, съгласно която един тим да изпада сигурно преди плейофната фаза.

" Форматът мисля, че е добър. Единственото нещо, което би трябвало да се намерения е да има въпреки всичко един тим, който изпада непосредствено, а другите да играят баражи. Видяхте какво се случи предходната година - Витоша се избави с един мач, а и тази може да се случи същото с Верея. Иначе този формат е по-интересен, даже и когато битката не е за предните места ", сподели още Краси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР