Наставникът на Етър Красимир Балъков даде традиционната си пресконференция преди

...
Наставникът на Етър Красимир Балъков даде традиционната си пресконференция преди
Коментари Харесай

Красимир Балъков: Държавата трябва да помага на малките клубове

Наставникът на Етър Красимир Балъков даде обичайна си конференция преди началото на сезона в Първа лига. Легендарният български футболист показа какви са проблемите с финансовото положение в клуба от Велико Търново и пожела триумф на българските тимове в евротурнирите.
 Пресконференция на Краси Балъков @@@
“Малките професионални клубове имат потребност от финансиране, с цел да заплащат на треньорите си. Имам 12 треньори в Търново, които си чакат парите. Всеки месец се борим да си получим приходите. Не става въпрос за милиони, а за естествени заплати. Това не е обикновено в 21 век. Държавата би трябвало да помогне, с цел да имаме сигурни средства. Ние отново ще продължаваме да търсим рекламодатели и спонсори. Когато искаш по-големи средства, удряш на камък”, стартира Балъков.
 Пресконференция на Краси Балъков @@@
“Понякога първите кръгове в Европа са доста сложни. Вече няма дребни тимове. Рига към този момент са в състезание, до момента в който ЦСКА още не е. Трябва да стискаме палци всички български тимове да продължат напред. Във втория кръг ще имаме темп. Като махнем мача сред Вадуц и Левски, другите си свършиха работата. Ако се отървем от борбата за оставането, ще бъде добре за Етър. Надяваме се, че ще бъдем надалеч от това, което бяхме през предходната година”, приключи някогашният български национал.
Първа лига 1 кръг, събота 21 юли  Лудогорец 18:30  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР