Наставникът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от крайния

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от крайния
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Доволен съм само от резултата. На полувремето почти всички бяха за смяна

Наставникът на Черно море Илиан Илиев остана удовлетворен от крайния резултат (2:1) в мача с Етър, само че пък бе отчаян от представянето на отбора най-много през първото полувреме.

„ Прав сте, само от резултата сме удовлетворени, за 20 минути успяхме да обърнем Етър, който не заслужаваше да загуби. Отдавна не сме изигравали толкоз безлично първо полувреме, изключително от към предпочитание за игра. Няма лесни мачове и това се видя още един път. На полувремето им споделих, че е мъчно да взема решение кой да сменя, съвсем всички бяха за промяна. Реших последователно да върша промените. Изключително подценяване на мача. Някои от момчетата започнаха да стъпват доста тежко и това се отразява в представянето. Не сме ли 10 индивида на терена да се борим и да се раздаваме, мъчно може да се реализира нещо “, сподели Илиан Илиев след срещата.

„ Тези, които се включиха, може би ще стартират в другия мач. Публиката ни оказа помощ. При други години можеше да има освирквания на полувремето, само че хората ни поддържаха. Това оказа напън върху тима на Етър след изравняването. Лоша продукция от наша страна през първото полувреме. Когато се спънеш 2-3 пъти в един и същи камък, това не приказва добре “, добави наставникът на „ моряците “.

„ Трябва да влезем съществено в мача, Славия е сложен съперник и играем като посетители. Това ни е обица на ухото, че за прощален път би трябвало да подобрим влизането си в мачовете. Друг път може да нямаме шанса и шанса да обърнем мача “, приключи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР