Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира победата с 2:0

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира победата с 2:0
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Победата дойде трудно, трябва да се подобряваме

Наставникът на Черно море Илиан Илиев разяснява успеха с 2:0 над Витоша Бистрица.

„ Тази победа беше много сложна. Да, ние имаме четири мача без победа, само че като посетители имаме единствено една загуба. Това също би трябвало да се означи. Важна е успеха и пристигна мъчно. Говорихме доста, че домакините ще са нападателни, само че още веднъж пропуснахме този миг. Те съкратиха дистанцията, влизаха малко по-остро и ни стъписаха, тъй че първото полувреме го пишем съвсем нулево, откъм игра. ”

„ За първото полувреме имахме 2-3 чисти обстановки за гол, само че те бяха плод на самостоятелни качества. Последните 15-ина минути чакахме да свърши мача, което не е добре за тим, който желае да пораства. Не би трябвало да даваме опция на домакините, тъй като след това отново влизаме в недобри обстановки. Така че огромна част от второто полувреме ми хареса, само че в случай че желаеме да вървим напред, би трябвало да се подобряваме. Това е работа на нас, треньорите, които би трябвало да мислим по какъв начин да изглеждаме по-добре ”, приключи Илиев. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР