Наставникът на Черно море Илиан Илиев беше доволен от играта

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев беше доволен от играта
Коментари Харесай

Илиев: Вторият гол е от засада, някой не иска да се случват нещата в Черно море

Наставникът на Черно море Илиан Илиев беше удовлетворен от играта на своя отбор, само че беше отчаян от провалянето с 1:2 против Ботев (Пловдив). Той упрекна съдията Георги Давидов, който зачете попадение от засада на Стивън Петков, което донесе триумфа на " канарчетата ".

" Без първите минути на второто полувреме, мачът беше равносилен мач. Свикнали сме да получаваме голове от нищото. Вторият гол е от засада. Жалко, че загубихме, защото не заслужавахме. Ботев е добър тим, който с два гола задатък има съществено преимущество. За кой ли път се намесват странични фактори при наши загуби. За 12 кръга са прекомерно доста. Срещу Левски също беше по този начин. Като че ли има някой, който не желае нещо да се случват нещата през този сезон в Черно море. Знаехме по какъв начин ще свири този арбитър. Футболистите хвърлят старания, само че са обезверени. Това не е хубаво. Не трябваше да позволяваме втори гол, който е от засада. Не трябваше да оставяме първите 4-5 минути при започване на второто полувреме, когато ни натиснаха. Вкарваме, само че и пропущаме, в случай че бяхме вкарали през първото полувреме можеше по различен метод да се развият нещата. Този арбитър ние го знаем, само че както и да е ", показа Илиев.

Специалистът добави, че Виктор Генев не е несъмнено ново попълнение на варненци. " Нямаме сделка с Виктор Генев. Божилов има фамилни проблеми, нека по-бързо му се разрешат, до момента в който за Китанов по този начин сме решили и остана отвън групата. С управлението на школата не съм приказвал за футбол най-малко от осем месеца ", добави някогашният плеймейкър. Първа лига 12 кръг, събота 20 октомври  Ботев (Пловдив) 2:1краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР