Наставникът на Ботев Враца - Даниел Моралес, сподели радостта си

...
Наставникът на Ботев Враца - Даниел Моралес, сподели радостта си
Коментари Харесай

Моралес: Думите ми не са били напразни, никога не съм губил вяра

Наставникът на Ботев Враца - Даниел Моралес, показа насладата си след успеха с 4:2 над Локомотив Пловдив за свършек на 2021 година.

"Прави ме благополучен методът, по който реализираме успеха. Когато тези момчета са дали максимума, както в последните два мача, това ме прави удовлетворен. Никога не съм се съмнявал, че можем да играем добър футбол против такива тимове, които са много амбициозни. Поздравявам целия клуб и момчетата, които направиха всичко, с цел да имаме по-лека отмора ", съобщи Моралес.

"На анализа споделих, че даже след 13-14 мача без победа не съм губил религия в момчетата. И не се върша за пред тв приемника. Аз знам, че е мъчно да имаш самочувствието да го кажеш след толкоз мачове без победа. Дали те ще имат религия? Но моите думи не са били празни. "

"Аз съм главата на този план, която би трябвало да даде всичко от себе си. Но без помощта на всички тези момчета няма по какъв начин. Искам да благодаря на фамилиите на тези момчета, на моето семейство. Жена ми сподели, че в никакъв случай не ги загатвам. "

"Дориан е това, което се вижда - експерт. Но без помощта на другите, той няма да успее. Той го знае и това е добре. Не знам какво е бъдещето му. Всички го харесват, помолил съм началниците това момче да остане при нас, само че не ги скланям. Това е тяхно решение ", приключи Моралес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР