Наставникът на Ботев Пловдив Станислав Генчев остана разочарован от загубата

...
Наставникът на Ботев Пловдив Станислав Генчев остана разочарован от загубата
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Няма да разчитам на Бароан, ще вземем нови футболисти

Наставникът на Ботев Пловдив Станислав Генчев остана отчаян от загубата на своя отбор от Левски във втория кръг на efbet Лига. “Канарчетата ” отстъпиха с 1:3, а експертът призна, че неговият отбор е подарил и трите попадения на своя конкурент. Генчев разкри също по този начин, че повече няма да разчита на един от главните си футболисти - Антоан Бароан.
Прочетете още
“Подарихме три гола на Левски. Най-фрапираща е дузпата. Имаше фал в центъра за нас и вместо да изненадаме съперника напред, изненадахме сами себе си. Центрираха и по-късно лесна дузпа за тях. Това бе повратният миг. Опитахме каквото можем да създадем да стигнем до тъждество, само че тъкмо в подобен миг допуснахме гол още веднъж.

Вкарахме за 2:1, само че още веднъж неумелост, обикновена неточност и дадохме трети гол на Левски. Сами сме си отговорни поради тези глупави неточности, които не би трябвало да позволяваме в нито един мач. Бях сигурен, че няма да имаме толкоз положения, колкото против Локомотив Пловдив. Левски има добра организация в отбрана.

Въпреки това чистите голови положения бяха за нас. Важно беше да не даваме да ни вкарат, ние щяхме да вкараме сигурно. Първите два гола са подарък за Левски. Надявам се през тази седмица да приключим няколко прехвърлянето. Тази седмица ще вземем нови футболисти, тъй като имаме потребност. Няма да разгадавам на Антоан Бароан повече ”, отсече Генчев.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР