Наставникът на Ботев (Пловдив) Петър Пенчев коментира победата на своя

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Петър Пенчев коментира победата на своя
Коментари Харесай

Петър Пенчев: Доволен съм от представянето на момчетата, за нас е важен този турнир

Наставникът на Ботев (Пловдив) Петър Пенчев разяснява успеха на своя отбор над Оборище (Панагюрище) в мач от 1/16-финалите за Купата на България. “Канарчетата” се постановиха с 4:0 и се класираха за идната фаза на шампионата.

”Доволен съм от представянето и искахме да продължим към идващия стадий. Този шампионат за нас е значим. Това беше нашата концепция, да търсим бърз гол и се получи. Това облекчи много нашата задача.

За мен тази разлика е обикновено да я има, мисля, че тя е справедлива. След като отбелязахме два гола, искахме да търсим и трети подобен. Заслужено продължаваме напред. Имаше леко разконцентриране при започване на второто полувреме и един гол можеше да направи последните минути по-нервни.

Не мога да кажа, че сме се отпуснали, само че по този начин се получи. Сисе е от скоро при нас. Има положителни характерности, усещанията ми са единствено от няколко тренировки. Не сме в подобен миг да избираме противник за идващия стадий. За нас доста значимо е шампионата и ще насочим всички сили към мача с Ботев (Враца). Заложих на титулярите, само че след 60-ата минута дадох отмора на някои от главните играчи, с цел да са в оптимално положение за идващия мач”, съобщи Пенчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР