Наставникът на Болоня Синиша Михайлович даде първата си пресконференция от

...
Наставникът на Болоня Синиша Михайлович даде първата си пресконференция от
Коментари Харесай

Михайлович: Последните четири месеца бяха тест за издръжливостта ми

Наставникът на Болоня Синиша Михайлович даде първата си конференция от юли насам, когато беше диагностициран с левкемия, поради което организира 4-месечна химиотерапия. Той приказва за това, през което е минал по време на лекуването си, като благодари и на помогналите му доктори и медицински сестри.

“Бих желал да благодаря на всички за проявеното схващане по отношение на положението ми. За мен беше по-добре през това време да не бъда към доста хора. Последните четири месеца бяха тест за издръжливостта ми. За финален път приказвах обществено на 13 юли, когато признах за заболяването си. Сега желая да приказвам за здравето ми. Преди всичко желая да благодаря на докторите, които ми помогнаха. Само тези, които страдат от това заболяване, знаят какъв брой е мъчно то да бъде превъзмогнато. Без помощта на лекарите нямаше да потегли по този път, за който имам вяра, че към този момент е доста добър.  Михайлович беше изписан от болничното заведение Благодарен съм на всички - от виновните за мен доктори до медицинските сестри. Намерих ангели пазители, които ми помогнаха и душевен. Те бяха извънредно значими хора, без тях нямаше да реализира нищо от това, което върша сега. Ще съм им признателен до края на живота си. Съжалявам, че не мога да ги загатна всички до един. Уморих се да плача”, съобщи Михайлович.
#Bologna coach Sinisa Mihajlovic was visibly emotional at his first press conference since July, declaring “I’m tired of crying” https://t.co/IvHumV9U6P pic.twitter.com/RjPVSNOY8Z
— footballitalia (@footballitalia) November 29, 2019 В своето начало конференцията беше прекратена от играчите на отбора. “Да кажем, че си ни липсвал, би било омаловажаване. Ние просто сме същински щастливи, че се завърна и че още веднъж си измежду нас. Искахме да ти поднесем тази изненада и в случай че през днешния ден не си удовлетворен от нас, ще се постараем още веднъж да те създадем щастлив”, показа от името на тима капитанът Блерим Джемайли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР