Наставникът на Берое Петър Хубчев призна, че някои от играчите

...
Наставникът на Берое Петър Хубчев призна, че някои от играчите
Коментари Харесай

Хубчев: Някои футболисти не са в оптимална физическа форма

Наставникът на Берое Петър Хубчев призна, че някои от играчите на старозагорци към момента не се намират в оптимална физическа форма. Той приказва след успеха с 2:1 над Царско село в София в първи мач за двата отбора от пролетния дял на шампионата.

„ Смятам, че нашият тим стоеше добре на терена през първото полувреме чисто футболно, макар че губехме в резултата. През второто полувреме с повече битка, не толкоз с футболни способи, с повече хъс и предпочитание, успяхме да обърнем и да вземе тези значими за нас точки. Имаме доста недостатъци и позволяваме обикновени грешки”, разяснява Хубчев.

„ Не е завършила селекцията, само че всичко е в границите на опциите на Берое. Обещал съм на хората, които към момента се грижат или ще се грижат за Берое, че няма да бъде взет футболист, който надвишава опциите на клуба. Много е мъчно да намерим подобаващ човек тъкмо в този интервал. Мисля, че времето работи за нас, тъй като аз съм с тима от три седмици и не го укривам, че тимът или някои футболистите не са по този начин физически готови, както аз искам”, сподели още спеиалистът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР