Наставникът на Берое Александър Томаш беше умерен в похвалите си

...
Наставникът на Берое Александър Томаш беше умерен в похвалите си
Коментари Харесай

Томаш: Когато заиграхме нашата игра, резултатът сам дойде

Наставникът на Берое Александър Томаш беше сдържан в похвалите си към тима след успеха с 2:0 на открито против Локомотив Пловдив в 25-ия кръг на Първа лига. Специалистът съобщи, че влиза в състояние на играчите си за съмненията най-много през първото полувреме, за които роля е изиграла извънредно натоварената стратегия.

В рамките на 7 дни старозагорци изиграха цели 3 мача и Томаш беше удовлетворен от извоюваните три точки на „ Лаута”.

Берое си подсигурява 4-о място, Камбуров наказа някогашния си отбор

„ Не мога да не похваля момчетата. Излизаме от доста сбит цикъл и е много мъчно. Много отмалялост се насъбра. Днес времето беше радикално друго от това до момента. Когато започнахме да играем по този начин, както можем, резултатът пристигна налице. Оправдавам играчите, тъй като имахме много проблеми, а и тревното покритие не беше положително. Като цяло мога единствено да ги поздравя за играта и победата”, разяснява Томаш пред DIEMA SPORT.

„ Противникът ни даде борба, знаеше, че ще притежаваме повече топката, а когато я откраднеха, търсеха празните пространства зад тила ни. Бяхме готови за това. Вкарахме два гола, ударихме греда, имахме още 2-3 обстановки. Като цяло съм удовлетворен.”

„ В първите минути след победа, страстите са повече. Имахме нашите неточности в избрани обстановки – когато получаваме топката, би трябвало повече пространство да си отваряме. Когато я губим, би трябвало по-бърза реакция. Като цяло обаче съм удовлетворен. Браво на играчите, отлично.”

„ Ще приключим сезона с тези футболисти. Знам накъде биете (има поради вероятно привличане на Димитър Бербатов – б.р.). Не ме вкарвайте в такива приказки. Трябва да надграждаме – чисто, всеки един за себе си би трябвало да желае, да желае и да се развива”, добави Томаш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР