Наставникът на Барселона Ернесто Валверде даде първото си интервю, откакто

...
Наставникът на Барселона Ернесто Валверде даде първото си интервю, откакто
Коментари Харесай

Валверде: Ще разчитаме много на Гризман

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде даде първото си изявление, откогато отборът стартира предсезонната си подготовка. Той приказва за задачите пред тима, както и за трите нови попълнения.

“Много сме удовлетворени да стартираме, предстоят ни доста провокации. Знаем какви са упованията тук - да спечелим всичко и да забавляваме почитателите. Целта постоянно е една и съща: победа във всеки мач. Искаме да се опитаме да спечелим всички шампионати и знаем, че би трябвало да го създадем в нашия жанр. Очакваме да бъдем на върха. Очакваме доста и от трите попълнения. Знаем, че провокират огромно неспокойствие и сме уверени, че ще се впишат бързо в динамичността на тима.

Френки Де Йонг през предишния сезон игра на високо равнище и се надяваме да внесе нужната прохлада в средата на терена. Също по този начин, той е план за бъдещето. Играч с доста години пред себе си, има качества и носи вътре в себе си нашия жанр. Антоан Гризман е друг от Де Йонг, защото има опит в Ла Лига, бърз е, открива празните пространства и е съдбоносен в последните метри. Знаем какво ни коства и какво ни дава. Влагаме огромни очаквания на него. Все още е млад, само че в това време разполага с опит. Очакваме да се раздава още от в този момент. Нето е умел пазач и е сигурен на вратата. Идеално допълнение е към Марк, до момента в който Иняки Пеня се развива”, съобщи Валверде пред клубната телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР