Наставникът на Барселона Чави Ернандес заяви, че отборът му ще

...
Наставникът на Барселона Чави Ернандес заяви, че отборът му ще
Коментари Харесай

Чави: Ще играем така, както щяхме да го направим, ако бяхме спечелили с 3:1 в първия мач

Наставникът на Барселона Чави Ернандес съобщи, че тимът му ще играе в реванша с Наполи по същия метод, по който би го направил, в случай че беше спечелил на " Камп Ноу ". Каталунците пропуснаха много положения в първия дуел, който приключи при резултат 1:1, а за реванша основният миг ще бъде кой ще успее да владее повече топката, счита някогашният халф.

" Подходът ни към този дуел ще бъде същият, както в случай че бяхме спечелили с 2:1 или 3:1 на " Камп Ноу ". Целта е да преобладаваме, владеейки топката. Утре ни следва една футболна война, в която тимът, който владее повече топката, ще има повече шансове да завоюва. Мисля, че ще ни пресират високо. Ние обаче ще се опитаме да ги принудим да играят в тяхната половина. Няма да е елементарно. Наполи е тим за Шампионската лига, който се бори за Скудетото. Всеки мач е край. Играем на стадион " Диего Армандо Марадона ", което е спомагателна мотивация. Утрешният дуел е добър тест и късмет да покажем, че можем да се конкурираме със мощни противници в Европа ", съобщи Чави.

Младият експерт не пропусна още веднъж да разяснява и тематиката за Усман Дембеле. " Договорът на Усман завършва през юни. Той е страховит експерт и виждам, че е благополучен. Тренира добре и е позитивно надъхан към останалите. Затова взехме решение, че би трябвало да бъде част от тима. Ако той беше неприятен експерт, щеше да бъде друго. Да забележим какво ще се случи до края на сезона. Той е състезател, който одобрявам.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР