Наставникът на Барселона Чави Ернандес изрази мнението, че вчерашният двубой

...
Наставникът на Барселона Чави Ернандес изрази мнението, че вчерашният двубой
Коментари Харесай

Чави: Не е моментът да говорим за Левандовски, видя се, че Ла Лига не е толкова далече от Премиър лийг

Наставникът на Барселона Чави Ернандес изрази мнението, че вчерашният дуел сред Реал Мадрид и Челси, както и класирането на да испански отбора досега за полуфиналите на ШЛ, демонстрират, че разликите сред Ла Лига и Премиър лийг не са толкоз огромни. Бившият халф призна още, че харесва и почита Роберт Левандовски, само че не може да приказва за негов възможен трансфер. Чави изясни и какво би трябвало да усъвършенства Барса за реванша с Айнтрахт (Франкфурт) от 1/4-финалите на ЛЕ.

" Трябва да бъдем доста по-добри, в сравнение с в първия мач. Ще ни помогне, че играем вкъщи. Трябва да стопираме контраатаките им и да се пазиме добре. Те ни затрудниха доста в първия мач. Не би трябвало да позволяваме тази ненужна загуба на топката. Това е неприемливо за нашето равнище. Истина е, че там теренът не бе добър, само че на следващия ден ще бъде.

Дали Жерард Пике ще играе зависи от неговото чувство. Той желае да бъде на терена, тъй като обича огромните мачове. Ще забележим обаче какво ще усеща на следващия ден. Всичко зависи от болката. Ако не е на 100%, е мъчно да играе. Същото важи и за Ансу Фати. Той тренира на 100%. Сега зависи от него. Не сме поставяли краен период. Когато каже, че е подготвен, тогава ще играе.

Класиране на полуфиналите ще бъде крачка напред. Това е една от задачите ни през този сезон. Виждам, че тимът е доста стимулиран. Бихме желали да играем в ШЛ. Вчера гледахме мачовете единствено по тв и това ни наранява.

Историята ни задължава да спечелим, играейки добре.

Това, което се случи през вчерашния ден, демонстрира първо, че Ла Лига не е толкоз надалеч от Прмеиър лийг. За момента имаме два испански тима на полуфиналите в Шампионската лига и един, който играе довечера. Нашата цел е през идната година ние да сме в Шампионската лига и да се конкурираме с тези тимове, които гледахме през вчерашния ден. Нашата история ни задължава, а не представянето на Реал Мадрид. От 40 години, откогато Кройф пристигна в клуба, имаме задължението да печелим, като играем добре. Ако не стане по този начин, не сме щастливи.

Левандовски? Разбирам въпроса, само че в този момент не е време да приказваме за него. Уважаваме го доста и мислим, че е добър състезател, само че в този момент би трябвало да се концентрираме върху утрешния мач ", съобщи Чави по време на днешната си конференция.

Снимки: Imago
 УЕФА остави в действие наказването на старши треньора на Будьо/Глимт УЕФА остави в действие наказването на старши треньора на Будьо/Глимт 13 апр | 14:54 372 0  Конте с позитивен тест, само че може да води тима в събота Конте с позитивен тест, само че може да води тима в събота 13 апр | 14:49 358 0  Мората ще си търси нов тим през лятото Мората ще си търси нов тим през лятото 13 апр | 14:00 1189 1  Грийлиш: Всички гледаме към трофея в ШЛ Грийлиш: Всички гледаме към трофея в ШЛ 13 апр | 13:59 986 4  Вернер: Десет минути не ни доближиха за чудото Вернер: Десет минути не ни доближиха за чудото 13 апр | 13:48 1265 3 Виж всички Водещи Новини  Спряганият за нов треньор на ЦСКА - София си изпросил уволнението преди три дни, вижте какво е направил Спряганият за нов треньор на ЦСКА - София си изпросил уволнението преди три дни, вижте какво е направил 13 апр | 11:09 29073 29  Славия: Осъдително! Футболните башибозуци на ЦСКА - София вилняха пред погледа на 85 служители на реда -платена защита Славия: Осъдително! Футболните башибозуци на ЦСКА - София вилняха пред погледа на 85 служители на реда -платена защита 13 апр | 13:58 5523 83  Лудогорец и Левски се изправят в непредвидим конфликт Лудогорец и Левски се изправят в непредвидим конфликт 13 апр | 06:45 21030 125  Атлетико Мадрид излиза в опит да огорчи Манчестър Сити Атлетико Мадрид излиза в опит да огорчи Манчестър Сити 13 апр | 07:39 9491 9  Ливърпул ще довършва започнатото против Бенфика Ливърпул ще довършва започнатото против Бенфика 13 апр | 08:05 10047 28 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР