Наставникът на Александър Тунчев даде интервю пред Sportal.bg преди дербито

...
Наставникът на Александър Тунчев даде интервю пред Sportal.bg преди дербито
Коментари Харесай

Тунчев: Малко или много настроението е минорно, но няма време да се вайкаме

Наставникът на Александър Тунчев даде изявление пред Sportal.bg преди дербито с. Специалистът призна, че настроението при " смърфовете " не е положително, след отпадането от шампионата за Купата на. Бившият национал се надява на победа над " канарчетата ", която да даде различен курс на сезона на Локомотив.

Какво е психическото и физическото положение на играчите, два дни след провалянето от ЦСКА - София за Купата на България?
- Нормално е настроението да не е положително, откакто отпаднахме. Със сигурност малко или доста е минорно настроението, само че футболиситите знаят какъв мач ни следва. Аз и през вчерашния ден им споделих, че няма време да навеждаме главите надолу и да се вайкаме толкоз дълго време. Вече би трябвало да гледаме към идващия мач.

Успяхте ли да се запознаете със мощните страни и да намерите слаби такива в играта на Ботев?
- Днес и на следващия ден ще го създадем това нещо. Ще се подготвим по най-хубавия метод, с цел да знаем какво ни чака.

Димитър Илиев показа, че Локомотив би трябвало да внимава с Тодор Неделев. Само с него ли би трябвало да се внимавате?
- Наистина Тошко Неделев е доста значим футболист за тима на Ботев, той постоянно може да измисли нещо, само че въпреки всичко Ботев има и други футболисти, на които би трябвало да обърнем внимание.

Дербито мач за три или за шест точки е?
- Като цяло това дерби е непредсказуемо, три точки се дават, само че с една победа в действителност самочувствието много нараства. Надявам се, че това дерби ще обърне сезона ни в друга посока.

Очаквахте ли такова мощно показване на Ботев през сезона?
- Не желая да разясня тима на Ботев, мога да разясня единствено моя тим. Ботев си има треньор, дано той разяснява тяхното показване.

Вече наясно ли сте със стартовия състав?
- Горе-долу, да. Имам някаква изясненост, само че въпреки всичко има два дни до дербито, може да се промени нещо в последния миг.

По какъв метод Локомотив би желал да стигне в Европа?
- Искам Локомотив да не си прави сметки, а да побеждава във всеки мач. Ако това се случва, тогава към този момент можем да приказваме. Ако почнем да вършим сметки, известно е, че те съвсем в никакъв случай не се получават.

Един апел към почитателите?
- Искам да им благодаря за поддръжката, която ни оказват! В първите мачове бяха нашият 12-и състезател, те постоянно са ни подкрепяли и знам, че още веднъж ще го създадат в събота.
 Трима от титулярите на Левски упражняват самостоятелно преди конфликта с ЦСКА - София Трима от титулярите на Левски упражняват самостоятелно преди конфликта с ЦСКА - София 3 март | 11:31 205 0  БФС ще показа презентация на идея за усъвършенстване на системата на българския футбол БФС ще показа презентация на идея за усъвършенстване на системата на българския футбол 3 март | 11:21 167 1  От БФС също поздравиха българите за 3-ти март От БФС също поздравиха българите за 3-ти март 3 март | 11:08 244 2  Левски пусна виртуални билети за неделя и разгласи: “Синьото ” море ще залее още веднъж София Левски пусна виртуални билети за неделя и разгласи: “Синьото ” море ще залее още веднъж София 3 март | 10:58 1223 5  Арда картотекира новите си попълнения Арда картотекира новите си попълнения 3 март | 10:47 712 1 Виж всички Водещи Новини  Тодор Неделев: В дербито няма любимец! Силите са изравнени Тодор Неделев: В дербито няма любимец! Силите са изравнени 3 март | 08:30 3424 20  Честит 3 март, българи! Честит 3 март, българи! 3 март | 09:23 1975 30  Славия и Берое ще дефинират последния полуфиналист за Купата на България Славия и Берое ще дефинират последния полуфиналист за Купата на България 3 март | 07:23 4293 24  Левски раздава безвъзмездни билети за дербито с ЦСКА - София Левски раздава безвъзмездни билети за дербито с ЦСКА - София 3 март | 10:12 4427 26  Абрамович: Продавам Челси, парите от продажбата отиват за жертвите в Украйна Абрамович: Продавам Челси, парите от продажбата отиват за жертвите в Украйна 2 март | 20:27 41897 114 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР