Настъпващата революция на работното място, която включва интеграция на технологии,

...
Настъпващата революция на работното място, която включва интеграция на технологии,
Коментари Харесай

ServiceNow: Мит е, че хората ще бъдат изместени от технологиите

Настъпващата гражданска война на работното място, която включва интеграция на технологии, автоматизиращи рутинните задания на чиновниците, няма да изместят хората. Те по-скоро ще освободят време за същински новаторска работа. Мит е, че хората ще бъдат изместени от технологиите. Напротив, хора и технологии ще работят дружно, с цел да посрещнат по-големите натоварвания и по-сложните задания, съобщи Пол Харди, шеф „ Иновации “ на ServiceNow за район EMEA (Европа, Близкия изток и Африка). Според Пол Харди до 2021 година работното натоварване ще се усили двойно.

Тази гражданска война бе главната тематика на събитието „ Future of Work “, извършено в София от ITCE, българският сътрудник на ServiceNow. Инициативата “Future of Work” на ServiceNow се организира в целия свят. ITCE е сътрудник на ServiceNow за 16 страни в Централна и Югоизточна Европа и единственият упълномощен сътрудник в България от 2014 година насам.

На конференцията бяха дискутирани най-новите трендове, които ще трансформират метода на работа на модерните бизнес организации. На събитието участваха топ мениджъри от банковия, телекомуникационен, финансов, индустриален и фармацевтичен бранш. Мисията на ServiceNow е да направи работните процеси такива, че те да са в услуга на хората. За тази цел компанията е създала облачна платформа и цифрови решения. 800 от най-големите 2000 бизнес организации в международен мащаб са клиенти на ServiceNow, а през май 2018 година компанията бе класирана преди всичко в годишната ранглиста на Forbes за най-иновативни компании в света.

 Пол Харди, шеф „ Иновации “ на ServiceNow за район EMEA (Европа, Близкия изток и Африка).

„ Поколението „ милениум “ към този момент съставлява съществена част от работната мощ. Неговата мотивация е радикално друга от тази на поколенията до момента. Вместо да се стимулират от работата за открити марки, „ милениумите “ избират да работят за компании, които имат водачи новатори и могат да спомогнат за личностното развиване и напредък на чиновниците си, изяснява Пол Харди. - Организациите на бъдещето, от своя страна, ще стартират да употребяват по най-оптимален метод гениите на хората. Ако до момента хората са били възприемани като част от екип и надлежно с съответна длъжностна характерност, на която би трябвало да дават отговор, от ден на ден всички техни умения и гении ще бъдат употребявани освен от позиция на екипа, а и от позиция на световните цели на организацията и съответните планове, които се зараждат по отношение на тях.

“Преди няколко години разяснявахме какво е ServiceNow в района, а в този момент с нас се свързват най-големите компании с към този момент ясно изразени желания за какво тъкмо това решение оказва помощ за позитивната промяна на бизнеса, разяснява Нина Проданова-Йоцева, ръководещ сътрудник на ITCE. - Вече и в България има няколко огромни компании, където внедрихме ServiceNow. Интересното е, че те са образец за доста значими трансформации във връзка с бизнес индикатори, организационни процеси, метод на работа и смяна в културата “, добави тя.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР